Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

A Jobbik kizárta Varga-Damm Andreát a pártból

2020. július 28. 18:00 // Forrás: mti
Kizárta soraiból a Jobbik Varga-Damm Andreát, aki a tavaszi parlamenti ciklusban lépett ki az ellenzéki párt parlamenti frakciójából. Ezt a politikus közölte pénteken, egy más témában tartott sajtótájékoztatóján.

A frakcióból nemrég kilépett korábbi két érintettről mindössze annyit árult el: "Farkas Gergelyt egyszer sem zárták ki, de Sneider Tamást kétszer" is.

Varga-Damm Andrea elmondta: kizárásáról a múlt héten kapott levelet, amelyet senki nem írt alá.  "Tárgyalást nem tartottak, nem akartak a szemembe nézni, a gyávaság útját választották a párt vezető tisztségviselői" - közölte.

A döntés ellen nem fellebbez, mivel az elmúlt hét eseményei számára azt bizonyították, hogy a Jobbik teljes mértékben elvesztette értékorientáltságát.

Fotó: Domján Attila / vehir (archív)Fotó: Domján Attila / vehir (archív)

"Hogy már a Párbeszédből importálnak tagokat, hogy azt lehessen mondani: tagsága van a pártnak, hogy a VII. kerületben igazi jobbikosokat fosztanak meg tisztségüktől és ejtőernyősöknek adják át a pozíciójukat, azt jelenti, hogy már nincs jobbikos küldetés" - mondta Varga-Damm Andrea, hozzátéve: mindezt árulásnak tartja.

Emlékeztetett: a Jobbik alapszabálya előírja, hogy volt MSZP-, SZDSZ- vagy MDF-tagok nem lehetnek a párt tagjai, a Párbeszéd pedig az MSZP listájáról jutott a parlamentbe.

A Jobbik frakciójából idén kilépett öt képviselő esetleges platformjának kialakításáról annyit közölt, hogy tárgyalások zajlanak, ígérni azonban egyelőre semmit nem tud.

vehir.hu
további cikkek
2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. ma 15:09 Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Portálunk vendégírója, Kovács Győző meteorológus miniszteri kitüntetést kapott Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából. A díjazottak között ott van Kovács Győző veszprémi helytörténész, meteorológus, portálunk vendégszerzője is. ma 13:34 A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap vallás A Ferenc pápa vezette krizmaszentelési misével megkezdődött a húsvéti három nap A nagycsütörtök délelőtti krizmaszentelési misével kezdetét vette Rómában a húsvéti szent három nap, melynek szertartásait Ferenc pápa vezeti. Délután egy római börtön női rabjaival végzi a lábmosás szertartását. ma 10:58 Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. ma 8:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.