Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ketten megsérültek egy balesetben Siófoknál az M7-esen

2020. augusztus 3. 11:29 // Forrás: mti
Összeütközött három gépjármű az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán Siófok-Sóstó térségében hétfőn, a balesetben ketten megsérültek, az utat a mentés idejére lezárták, de mostanra helyre állt a forgalmi rend - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Batta Zsolt Iván, a főkapitányság sajtóreferense az MTI megkeresésére elmondta: a teher- és a haszonjármű, valamint a személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a sztráda 98. kilométerénél.

Az eddigi adatok szerint a haszonjármű sofőrje és utasa sérült meg, az egyik könnyebben, a másik súlyosan, utóbbihoz mentőhelikopter is érkezett.

A rendőrök lezárták az útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére. A forgalmat Siófok-Sóstó lehajtónál a 7-es útra terelték, visszatérni a 105. kilométernél, Siófok központjában lehetett.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy a siófoki hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést.

A police.hu információi szerint nem sokkal 11 óra előtt helyre állt a forgalmi rend és ksmét zavartalanul lehet közlekedni a szakaszon.

FRISSÍTÉS: információink szerint a balesetben érintett volt Benkő Tibor honvédelmi miniszter szolgálati autója is. A pestisracok.hu megkeresésére a tárca közölte, hogy a minisztérium autójában utazók – köztük Benkő Tibor honvédelmi miniszter – nem sérültek meg. A tárcavezető mielőbbi gyógyulást kíván a baleset sérültjeinek. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A portál hozzáteszi, hogy saját információik szerint a miniszter sofőrje vétlen volt a balsetben.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.