2021. augusztus 2.
//
Lehel névnap

Nyerjen páros mozijegyet a Vehirrel!

2020. szeptember 17. 13:00
Ismét játékra hívjuk olvasóinkat, egy egyszerű mozis kérdés megválaszolásával páros belépőt nyerhetnek az ország bármelyik Cinema City mozijába.

Christopher Nolan Tenet című filmje az első olyan egész estés mozi volt, ami a karantén után a mozikba került, akik látták már, azoknak megoszlik a véleménye a filmről. A rendező zseniálisan játszik az idősíkokkal, de néha talán csak ő érti egyedül, hogy mi is történik a vásznon.

Játékunkban most a Tenet-re, vagy bármelyik másik, premier után 2 héttel vetített filmre nyerhet páros mozibelépőt.

Ehhez egy egyszerű kérdést kell csak megválaszolni, amelyet most nem valamelyik hollywood-i produkció kapcsán teszünk fel, hanem az egyik legismertebb magyar filmből.

Már lassan 20 éve, hogy bemutatták az Üvegtigrist, a filmben elhangzó mondatok némelyike pedig bekerült a köznyelvbe is.

Mi is egy ilyenre vagyunk most kíváncsiak.

Folytassa a mondatot:

Üvegtigris. Miért mi legyen, ....?

A megfejtéseket a jatek@vehir.hu címre várjuk.

A játék 2020. szeptember 17. csütörtök 12 óráig tart. Sorsolás ugyanekkor, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át szerkesztőségünkben.

A felajánlott tiszteletjegyek 2020. október 7-ig válthatók be országosan 20 Cinema City moziba hétfőtől vasárnapig normál, IMAX és digitális 3D filmekre, a premier után két héttel!

vehir.hu

További cikkek

Vidámabb lesz az iskolába járás a Cholnoky diákjainak
Vidámabb lesz az iskolába járás a Cholnoky diákjainak
Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő javaslatára csütörtökön egy modern ugróiskolát festettek fel a Cholnoky Jenő Általános Iskola előtti aszfaltra.
Melyik veszprémi nevezetességnél járunk? Játssz és nyerj a Pannon Egyetemmel!
Melyik veszprémi nevezetességnél járunk? Játssz és nyerj a Pannon Egyetemmel!
Találd ki, melyik veszprémi látványosságot kapták lencsevégre a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának munkatársai, lőj egy képet magadról a helyszínen és szállj versenybe a Veszprémi Fotószafari nyereményeiért.
Játék a páros mozijegyekért
Játék a páros mozijegyekért
Kétségkívül beköszöntött az ősz, a szabadtéri elfoglaltságok így háttérbe szorulnak, viszont egy jó mozifilmre bármikor szívesen beülünk. Egy egyszerű kérdés megválaszolásával most megnyerheti tőlünk ehhez a páros Cinema City belépőjét.
Ismét mozis játék a Vehíren
Ismét mozis játék a Vehíren
Érkezik a karantén után az első új film a mozikba, mi pedig nyereményjátékra hívjuk olvasóinkat.
Online játék offline térben
Online játék offline térben
Képzeljünk el egy játékot, aminek az alapját a modern helymeghatározó technológia adja, mégis csak a szabadban, a természetben lehet játszani, nem pedig otthon a fotelből. A Geocaching 20 éve indult útjára és mára Magyarországon is népes tábor űzi.