Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Nyerjen páros mozijegyet a Vehirrel!

2020. szeptember 17. 13:00
Ismét játékra hívjuk olvasóinkat, egy egyszerű mozis kérdés megválaszolásával páros belépőt nyerhetnek az ország bármelyik Cinema City mozijába.

Christopher Nolan Tenet című filmje az első olyan egész estés mozi volt, ami a karantén után a mozikba került, akik látták már, azoknak megoszlik a véleménye a filmről. A rendező zseniálisan játszik az idősíkokkal, de néha talán csak ő érti egyedül, hogy mi is történik a vásznon.

Játékunkban most a Tenet-re, vagy bármelyik másik, premier után 2 héttel vetített filmre nyerhet páros mozibelépőt.

Ehhez egy egyszerű kérdést kell csak megválaszolni, amelyet most nem valamelyik hollywood-i produkció kapcsán teszünk fel, hanem az egyik legismertebb magyar filmből.

Már lassan 20 éve, hogy bemutatták az Üvegtigrist, a filmben elhangzó mondatok némelyike pedig bekerült a köznyelvbe is.

Mi is egy ilyenre vagyunk most kíváncsiak.

Folytassa a mondatot:

Üvegtigris. Miért mi legyen, ....?

A megfejtéseket a jatek@vehir.hu címre várjuk.

A játék 2020. szeptember 17. csütörtök 12 óráig tart. Sorsolás ugyanekkor, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át szerkesztőségünkben.

A felajánlott tiszteletjegyek 2020. október 7-ig válthatók be országosan 20 Cinema City moziba hétfőtől vasárnapig normál, IMAX és digitális 3D filmekre, a premier után két héttel!

vehir.hu
további cikkek
Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában! Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában! Ön mennyire mozog otthonosan a konyhában? Mikor étteremben jár, tudja pontosan, hogy hogyan készül a választott étele, vagy hogy mi a története? A Vehír legújabb kvízjátékában most értékes nyereményekért tesztelheti ezt a tudásását. 2023. november 16. 16:00 Nyerjen páros jegyet a Valahol Európában musicalre! Nyerjen páros jegyet a Valahol Európában musicalre! 2023. július 21. 11:52 A legdallamosabb kvízünkkel most VeszprémFest koncertjegyet nyerhet! A legdallamosabb kvízünkkel most VeszprémFest koncertjegyet nyerhet! Olyan ember talán nincs is a földön, aki ne szeretné a zene valamelyik műfaját! De mi a helyzet a többi stílussal? A Vehir.hu zenei kvízjátékában most bárki tesztelheti tudását, hogy a mulatóstól a komolyzenéig, kortársaktól a nagy klasszikusokig mennyire van otthon a zene tágabb világában. Aki kitölti kvízünket, és legalább 8 kérdésre jól válaszol, részt vehet a sorsoláson, ahol megnyerheti az idei VeszprémFesten fellépő Joss Stone koncertjére a három darab páros belépő egyikét. 2023. június 12. 13:06 Várakozáson felüli sikere volt a Vehír sportkvízének Várakozáson felüli sikere volt a Vehír sportkvízének Péntek este lezárult a Vehír kvízjátéka, amelyben sportszerető olvasóink tesztelhették tudásukat, hogy mennyire vannak képben a hazai és a nagyvilág sporteseményeivel. Április 4-én pedig kiderül, hogy ki nyeri meg az aláírt Telekom Veszprém mezt, valamint a 30 ezer forint értékű utalványt a Saiko no Sushi ázsiai étterembe. 2023. március 31. 20:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.