2020. szeptember 20. // Friderika névnap

Nyerjen páros mozijegyet a Vehirrel!

2020. szeptember 17. 13:00
Ismét játékra hívjuk olvasóinkat, egy egyszerű mozis kérdés megválaszolásával páros belépőt nyerhetnek az ország bármelyik Cinema City mozijába.

Christopher Nolan Tenet című filmje az első olyan egész estés mozi volt, ami a karantén után a mozikba került, akik látták már, azoknak megoszlik a véleménye a filmről. A rendező zseniálisan játszik az idősíkokkal, de néha talán csak ő érti egyedül, hogy mi is történik a vásznon.

Játékunkban most a Tenet-re, vagy bármelyik másik, premier után 2 héttel vetített filmre nyerhet páros mozibelépőt.

Ehhez egy egyszerű kérdést kell csak megválaszolni, amelyet most nem valamelyik hollywood-i produkció kapcsán teszünk fel, hanem az egyik legismertebb magyar filmből.

Már lassan 20 éve, hogy bemutatták az Üvegtigrist, a filmben elhangzó mondatok némelyike pedig bekerült a köznyelvbe is.

Mi is egy ilyenre vagyunk most kíváncsiak.

Folytassa a mondatot:

Üvegtigris. Miért mi legyen, ....?

A megfejtéseket a jatek@vehir.hu címre várjuk.

A játék 2020. szeptember 17. csütörtök 12 óráig tart. Sorsolás ugyanekkor, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át szerkesztőségünkben.

A felajánlott tiszteletjegyek 2020. október 7-ig válthatók be országosan 20 Cinema City moziba hétfőtől vasárnapig normál, IMAX és digitális 3D filmekre, a premier után két héttel!

vehir.hu
2020. szeptember 20. // Friderika névnap