Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kovács Rajmund szerint versenyt fut az idővel az önkormányzat

2020. szeptember 19. 13:42
A keddi közgyűlés témáiról tartott sajtótájékoztatót szombaton Kovács Rajmund független képviselő.

A 73-as főutat a Balatonalmádiba vezető úttal összekötő szervizúttal kapcsolatban kijelentette: szükség van az új szakaszra, de annak építését szerinte be kellett volna fejezni, mielőtt a kivitelező lezárja a déli elkerülő Almádi úti csomópontját. A képviselő szerint a kivitelezés csúszásban van, és a polgármester feladata lenne kikényszeríteni a határidők betartását.

Az épülő jégcsarnok telekalakításával kapcsolatban is megjegyezte, "versenyt fut az önkormányzat az idővel, mert a keddi ülésen kiemelt fejlesztési területté lett nyilvánítva a terület", hogy megfelelhessen a Helyi Építési Szabályzatban foglaltaknak megfelelő beépíthetőség elvárásának.

A koronavírussal kapcsolatban megállapította, hogy "a piacon már vásárolható nagyon jó minőségű gyorsteszt és önmintavételezésű PCR teszt is", ezekből kellene vásárolni, hogy az önkormányzat gyorsan tudjon reagálni, ha kell.

Kovács Rajmund előrevetítette: a szeptemberi rendes ülésen indítványozni fogja a V-Busz felügyelőbizottsága létszámának növelését.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.