Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

Kovács Rajmund szerint versenyt fut az idővel az önkormányzat

2020. szeptember 19. 13:42
A keddi közgyűlés témáiról tartott sajtótájékoztatót szombaton Kovács Rajmund független képviselő.

A 73-as főutat a Balatonalmádiba vezető úttal összekötő szervizúttal kapcsolatban kijelentette: szükség van az új szakaszra, de annak építését szerinte be kellett volna fejezni, mielőtt a kivitelező lezárja a déli elkerülő Almádi úti csomópontját. A képviselő szerint a kivitelezés csúszásban van, és a polgármester feladata lenne kikényszeríteni a határidők betartását.

Az épülő jégcsarnok telekalakításával kapcsolatban is megjegyezte, "versenyt fut az önkormányzat az idővel, mert a keddi ülésen kiemelt fejlesztési területté lett nyilvánítva a terület", hogy megfelelhessen a Helyi Építési Szabályzatban foglaltaknak megfelelő beépíthetőség elvárásának.

A koronavírussal kapcsolatban megállapította, hogy "a piacon már vásárolható nagyon jó minőségű gyorsteszt és önmintavételezésű PCR teszt is", ezekből kellene vásárolni, hogy az önkormányzat gyorsan tudjon reagálni, ha kell.

Kovács Rajmund előrevetítette: a szeptemberi rendes ülésen indítványozni fogja a V-Busz felügyelőbizottsága létszámának növelését.

vehir.hu
további cikkek
További kedvezményeket a veszprémieknek és logikusabb gazdálkodást szeretne a Reformerek képviselője közgyűlés További kedvezményeket a veszprémieknek és logikusabb gazdálkodást szeretne a Reformerek képviselője Több Veszprémet érintő téma kapcsán is részletesen kifejtette a véleményét Kovács Rajmund, a Reformerek politikai párt önkormányzati képviselője, aki néhány közgyűlési döntést maga is támogatott, pár esetben viszont fenntartásokat fogalmazott meg. 2024. március 7. 8:44 Költséget vetettek, kenyeret törtek közgyűlés Költséget vetettek, kenyeret törtek A ciklus vége előtt néhány hónappal alakult át az ellenzéki térfél; elfogadták a költségvetést; újabb kedvezményekkel bővült a Veszprém kártya. Összefoglalónk a februári közgyűlésről. 2024. február 29. 22:26 Újraélesztik a Veszprém-kártyát, bemutatkozott az új rendőrfőnök Újraélesztik a Veszprém-kártyát, bemutatkozott az új rendőrfőnök Komoly kedvezmények várnak a veszprémiekre: új tartalommal töltik meg a Veszprém-kártyát. Erről is döntött a képviselő-testület a januári közgyűlésen.  2024. január 23. 17:17 A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól A diákok mellett a kismamák is egy vonaljegy áráért vehetnek bérletet februártól Utazási kedvezményekről döntött a közgyűlés csütörtökön, és megpecsételődött a hulladékszállítást végző VHK Nonprofit Kft. sorsa is. Összefoglalónk az év utolsó képviselő-testületi üléséről. 2023. december 14. 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.