Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
2°C
2024. március 19. József
Veszprém
2°C

Hétvégén is gyűjtik a zöldhulladékot

2020. november 19. 3:00 // Forrás: VKSZ Zrt

Az első hétvége tanúsága szerint az elmúlt év hasonló időszakához képest közel harminc százalékkal nőtt meg a veszprémi lakosság által kihelyezett zöldhulladék mennyisége az őszi zöldhulladékgyűjtési akció során.

A haladás ütemének lelassulását ellensúlyozandó a VKSZ Zrt. az akció hátralévő részében szombatra is állít be gyűjtőjáratot és túlmunkában is igyekszik majd eleget tenni a lakosság részéről mutatkozó igényeknek. Mindezek mellett a cég a veszprémi lakosság türelmét kéri, hiszen a szolgáltatás összetettségéből adódóan alkalmanként előfordulhatnak kisebb-nagyobb csúszások. 

A zöld hulladék begyűjtését folyamatosan végzik, a szabályosan kihelyezett zöldhulladékot pedig mindenhonnan el fogják szállítani.

vehir.hu
további cikkek
Változnak a kommunális ürítés napjai Veszprémben és Szentkirályszabadján Változnak a kommunális ürítés napjai Veszprémben és Szentkirályszabadján Március 18-tól az eddigiektől eltérő napokon történik a jövőben a kommunális hulladék elszállítása, közölte a VHK Nonprofit Kft. tegnap 9:20 Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak Ingyenes lesz a jogosítvány megszerzése a középiskolásoknak A magyar kormány legújabb fiatalokat támogató intézkedése szeptember 1-től lépérvénybe. 2024. március 14. 12:35 Mégis marad a városban cserebere pont VKSZ Zrt Mégis marad a városban cserebere pont Az utóbbi napokban nagy visszhangott váltott ki Veszprém felelős gondolkodású lakosai körében az, hogy a VKSZ Zrt. bejelentette: felszámolja a Cholnoky úton lévő cserebere pontot, mivel az elmúlt időszakban már kezelhetetlenné vált a helyzet azzal, hogy páran hulladéklerakónak kezdték használni az amúgy a körforgásos gazdaságot erősíteni hivatott pontot. A VKSZ Zrt. az emberek igényére reagálva most bejelentette, hogy nem kell elbúcsúzni a kezdeményezéstől, az új helyszínen folytathatja a működését hamarosan. 2024. március 14. 11:30 Jótékonysági akcióval zárta sikeres évét a Privát Veszprém programsorozat Privát Veszprém Jótékonysági akcióval zárta sikeres évét a Privát Veszprém programsorozat Adománygyűjtő és -átadó akcióval ért véget a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa keretében megvalósult Privát Veszprém (PV) programsorozat. A sokszínű és kreatív programsorozat a veszprémiek közösségében rejlő összetartó erőt mutatta meg, így nem véletlenül nevezte egy újság Európa Kulturális Fővárosa „legveszprémibb” projektjének. A város múltja családtörténeteken keresztül is láthatóvá vált: fotógyűjtemények, köztéri installációk, nagymúltú veszprémi emberek interaktív szobrai, privát fotóalbummá átlényegülő buszmegállók és híres üzletek kirakatainak újjáélesztése mellett gyönyörű fotóalbummal emlékezett meg Veszprém városa jeles eseményeiről és meghatározó történelmi személyiségeiről. 2024. március 13. 12:57

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.