Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A VKSZ felkészült a télre, ön se feledkezzen meg a feladatáról!

2020. november 26. 4:00 // Forrás: VKSZ Zrt
A VKSZ Zrt. már felkészült a téli időszakkal járó feladatokra, de emlékeztetnek: a magáningatlanok előtt a tulajdonos feladata a járda takarítása.

"Hétvégén érkeznek az első fagyok, amire ősz elejétől fogva készülünk, hogy a közlekedés a lehető legbiztonságosabb legyen a városban" – olvasható a VKSZ Zrt. közleményében. "Az útfelületeket városszerte oldott sóval, a meredek mellékutakat és a járdákat pedig bazaltzúzalék kiszórásával tesszük járhatóvá. A ládák feltöltését már kollégáink elvégezték és folyamatosan pótolják majd. A sószóró autók feltöltése és karbantartása is állandó feladatain közé tartozik a téli szezonban."

"Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is téli hóügyeleti rendszert állítunk fel, és végezzük a főközlekedési utak, meredek mellékutcák és az egyéb mellékutcák síkosság-mentesítését is. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a magántulajdonú ingatlanok előtti járdák takarítása az ingatlantulajdonosok, vagy az ingatlanüzemeltető feladata, mely munkákra a városi közlekedés egyöntetű biztonsága szempontjából szintén nagy szükség van."

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.