Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Pannon Egyetem is részt vesz az online EDUCATIO 2021-en

2021. január 23. 4:01 // Forrás: Pannon Egyetem
Idén január 21. és 23. között tartják a 21. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amely a hazai felsőoktatási képzések legnagyobb fóruma. A korlátozások és óvintézkedések miatt idén rendhagyó módon online látogathatják az érdeklődők a kiállítói standokat.

Csütörtöktől szombatig minden nap 9 és 17 óra között látogathatók a kiállítói standok. Fontos kiemelni, hogy a rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet az educatioexpo.hu oldalon tehetnek meg az érdeklődők.

Természetesen nem hiányozhat a kiállítók sorából a Pannon Egyetem sem, ahol nagy hagyománya van már az EDUCATIO-n való részvételnek.

Minden alkalommal több hónapos előkészítő, felkészítő munka előzi meg a rendezvényt, hogy a látogatók számára legjobb élményt nyújthassuk. Habár idén a virtuális térben találkozhatunk csak leendő hallgatóinkkal, ugyanolyan lelkesedéssel és izgalommal várjuk az eseményt, mintha csak személyesen mutatkoznánk be 

– mondta el Gombás Kornél, a Pannon Egyetem kommunikációs munkatársa.

Pillanatkép a járvány előtti Educatio kiállításról (fotó: educatioexpo.hu)Pillanatkép a járvány előtti Educatio kiállításról (fotó: educatioexpo.hu)

A Pannon Egyetem standján több formában is tájékozódhatnak az érdeklődők: lehetőség lesz élő chaten kérdezni tőlünk, lesz egy Kérdezz-Felelek modul, ami mindenki számára látható, emellett brosúrák és videók segítségével is bebarangolhatják az egyetemet. A legfőbb modul mégis a Zoom szobák felülete lesz, ahol karonként, kötetlenül, őszintén és élőben kérdezhetnek hallgatóinktól, munkatársainktól, emellett egy külön szobát szentelünk a felvételivel kapcsolatos kérdéseknek, valamint a hallgatói élet bemutatásának is. A hallgatóink legfőbb erényünknek mindig is a személyes varázsunkat, közvetlenségünket tartották, szeretnénk ebből a körülményekhez képest a lehető legtöbbet átadni ezen a platformon is

– tette hozzá Gombás Kornél.

forrás: Pannon Egyetem GTK Facebook-oldalaforrás: Pannon Egyetem GTK Facebook-oldala

Az EDUCATIO kiváló lehetőséget ad arra, hogy a továbbtanulni vágyók, a szülők és a pedagógusok megismerkedjenek a felsőoktatási intézményekkel és képzéseikkel, elsőkézből informálódjanak a felvételivel kapcsolatos újdonságokról, és minden kérdésükre választ kapjanak.

Ha valaki nem tud részt venni az EDUCATIO Kiállításon, ne csüggedjen, a Pannon Egyetem 2021. február 3-án, szerdán 18 órától újabb virtuális nyílt napot tart, ahol szintén feltehetik kérdéseiket az érdeklődők.

vehir.hu
további cikkek
Programajánló - A háború és béke kérdései Programajánló - A háború és béke kérdései Mindannyiunkat aggodalommal töltenek el a világban jelenleg zajló brutális háborúk, a megoldhatatlannak tűnő fegyveres konfliktusok. Mégis a modern társadalom információs zajában, a témában erősen átpolitizált kommunikációs térben roppant nehéz a valódi történésekről tudományosan megalapozott, hiteles információkhoz jutni. Erre reagál most a Pannon Egyetem és az MTA VEAB, akiknek közös szervezésében az egyik leghitelesebb magyar biztonságpolitikai szakértő érkezik Veszprémbe előadást tartani. 2024. április 9. 11:32 Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Pannon Egyetem Befektetőként tért vissza a Pannon Egyetemre az egykori hallgató Az egyetem a tudást, a cégek pedig a piaci tapasztalatukat és saját tőkéjüket teszik bele abba az az együttműködésbe, ami mindkét félnek előnyös a nap végén. A Pannon Egyetem most egy olyan befektetőcéggel írt alá együttműködési megállapodást, aminek alapítója annak idején Veszprémben végzett, most pedig befektetőként tér vissza az alumni intézménybe. 2024. április 2. 14:52 Tanuló galériát adtak át a Humántudományi Karon Tanuló galériát adtak át a Humántudományi Karon Kedd délelőtt az N épület első emeletén hivatalosan is átadták a tanuló galériát, amely a HTK új kiállító- és közösségi tere. 2024. március 26. 22:37 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' 'Ma felszínesebbek az emberi kötelékek, nagyobb szükség van pszichológusokra' Hatalmas az érdeklődés a Pannon Egyetem Humántudományi Kar szakjai iránt, olyannyira, hogy az ősztől induló pszichológia alapképzést több mint százan jelölték meg első helyen. Ennél is népszerűbb az óvodapedagógia alapképzés, s mindemellett nemrég a terület- és városfejlesztés mesterszakot is sikerült engedélyeztetni az Oktatási Hivatallal. Navracsics Judit, a HTK dékánja úgy fogalmazott: örül a váratlan sikernek, ami azért annyira mégsem váratlan, hiszen évekig dolgoztak azon, hogy a fiatalok ilyen széles spektrumú képzéskínálatból választhassanak. 2024. március 23. 21:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.