2023. június 8.
//
Medárd névnap

A Valeo Siemens és Valeo is csatlakozott a koraszülött gyermekekért indult országos szintű civil kezdeményezéshez

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház Perinatális Intenzív Centrum (PIC), a koraszülött csecsemőket ellátó osztály adománygyűjtési felhívása felkeltette a Valeo Siemens eAutomotive Hungary Kft. érdeklődését is, melyhez a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft társvállalat is csatlakozott, így közös összefogással vettek részt az adománygyűjtésben. Az átadóra február 5-én, pénteken került sor a kórház aulájában.

A Valeo Siemens eAutomotive Hungary Kft. ügyvezető igazgatója Sebők Balázs az eseményen elmondta, hogy a vállalati felajánlás mellett a kollégáik nagylelkű hozzájárulásának köszönhetően törlőkendőkkel, pelenkákkal és babaruhákkal támogatják a koraszülött- és gyermekintenzív osztályt. 

A társadalmi felelősségvállalás azért fontos számunkra, mert piacvezető cégként az is a feladatunk, hogy példát mutassunk és ilyen nemes kezdeményezés mellé álljunk. 

A régió egyik legjelentősebb munkaadójaként a gyár szoros kapcsolatot ápol közvetlen környezetével. Ennek köszönhetően folyamatosan új ötletek látnak napvilágot, hogyan lehetnének aktív részesei a régió fejlődésének és megfelelő támogatással miként járulhatnak hozzá Veszprém és ezzel együtt a régió helyzetének fejlődéséhez.  

Örömmel tölt el bennünket, hogy e nemes ügy mellé állhattunk és büszkék vagyunk kollégáinkra, akik hozzájárultak az adománygyűjtéshez

- zárta gondolatait az ügyvezető.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Este indultak, hajnalban pedig megérkeztek az ukrán határhoz a V-Busz járművei
Este indultak, hajnalban pedig megérkeztek az ukrán határhoz a V-Busz járművei
Pénteken kora este elindult Veszprémből egy hat autóbuszból álló konvoj egyenesen az ország keleti határa felé, Záhonyba. A menetet a V-Busz flottájának azon buszai alkották, amelyeket a járműpark tavalyi lecserélése után már nem használt a szolgáltató, most viszont ukrán városokban segíthetnek a helyi közösségeknek. Ez Veszprém egyik humanitárius adománya a háború sújtotta szomszédunknak.
Befőzőgéppel a közösségépítésért
Befőzőgéppel a közösségépítésért
2016 óta közel 90 helyre látogatott már a Kárpát-medencében a Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) a Magyar Asszonyok Érdekszövetségével együtt, hogy felkeressék a helyben aktív civil szervezeteket, vagy éppen nagycsaládosokat és speciális lekvárkészítő gépet adományozzanak nekik.
Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban
Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban
A munkavállalók összeállított ajándékcsomagokat, okostelefonokat, asztali számítógépeket és laptopokat adományozott a Valeo a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek.
Orvostechnikai eszközt kapott a Csolnoky Ferenc Kórház
Orvostechnikai eszközt kapott a Csolnoky Ferenc Kórház
A Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft.-től a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány közreműködése nyomán új orvostechnikai eszközöket adományozott a Csolnoky Ferenc Kórház Gyermekgyógyászati Centrum számára.
A Református Szeretetszolgálaton keresztül segít a veszprémi Plazma Center a háború elől menekülőknek
A Református Szeretetszolgálaton keresztül segít a veszprémi Plazma Center a háború elől menekülőknek
Ezúttal a Magyar Református Szeretetszolgálat részesült a veszprémi Plazma Center jótékonysági akciójából. A 100 ezer forintból az ukrán háború menekültjeinek segítenek majd.