2021. március 2.
//
Lujza névnap

Kérdezze Porga Gyulát!

2021. február 16. 21:18
A Vehír új rovatában lehetősége lesz minden olvasónknak arra, hogy személyesen a polgármestert kérdezzék. Havonta jelentkező műsorunkban összegyűjtjük a kérdéseket és Porga Gyula elé tárjuk azokat, hogy közvetlenül ő válaszolja meg a veszprémieket leginkább foglalkoztató kérdéseket. Már él a kerdes@vehir.hu e-mail cím.

Vannak olyan kérdések Veszprémben, amelyek hosszú idő óta terítéken vannak és léteznek időről időre újonnan felmerülő témák, amelyek foglalkoztatják a helyi közösséget.

A Vehír új, havonta jelentkező rovatában arra vállalkoztunk, hogy ezeket a témákat összegyűjtjük olvasóinktól és személyesen a polgármester asztalára tesszük, hogy Porga Gyula a Vehíren keresztül válaszolja meg azokat.

A Vehír tizenharmadik éve meghatározó médiuma Veszprémnek. Ott vagyunk a legfontosabb eseményeken, próbálunk mögé látni a történéseknek és olvasóink elé tárni mindezt.

Mindemellett viszont azt is látjuk, hogy olykor szükség van arra, hogy a városvezetők sajtótájékoztatók kötött formájából kilépve egy sokkal személyesebb stílusban adjanak választ a felmerülő kérdésekre.

Örömmel mondok igent a Vehír megkeresésének, hiszen egyetértünk abban, hogy csak párbeszéd útján juthatunk egyről a kettőre. Bizonyára nem csak nálam, hanem sok embernél indul úgy a nap, hogy megnyitja a Vehírt, hogy elolvassa a Veszprémet érintő legfontosabb híreket. Éppen ezért bizakodó vagyok, hogy sok kérdés érkezik a szerkesztőségbe, amelyekre igyekszem majd egyértelmű és érthető válaszokat adni

- fogalmazta meg Porga Gyula a gondolatait, miután megkerestük ötletünkkel.

Új videós rovatunk minden hónap első csütörtökjén fog jelentkezni, ahol az azt megelőző hetek alatt beérkezett olvasói kérdésekre fog válaszolni a polgármester.

Ehhez kapcsolódóan elindítottuk a kerdes@vehir.hu e-mail címet, ahová olvasóinktól várjuk a kérdéseket, amelyeket feltennének Porga Gyulának.

Határidőt szándékosan nem határozunk meg, hiszen a rovat állandó jellegéből adódóan igyekszünk idővel kivesézni minden kérdést.

Az első adás terveink szerint március 4-én, csütörtökön kerül fel a Vehír felületeire.

vehir.hu

További cikkek

Kovács: az önkormányzat ne vegyen fel hitelt válság idején!
Kovács: az önkormányzat ne vegyen fel hitelt válság idején!
Bár vannak a költségvetésnek pozitív elemei, összességében mégsem támogatta az elfogadását Kovács Rajmund független önkormányzati képviselő. Hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, miért.
Gőzerővel dolgozik az úthibák javításán a Magyar Közút
Gőzerővel dolgozik az úthibák javításán a Magyar Közút
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt két hétben a téli időszak végén keletkezett burkolathibák javítására helyezte a hangsúlyt, melynek során csak február második felében több mint 1600 tonna aszfaltot dolgozott be az országos hálózaton.
A gazdaságot is magasabb fokozatba kapcsolná a versenypálya
A gazdaságot is magasabb fokozatba kapcsolná a versenypálya
Hajdúnánás mellett épülhet meg a MotoGP majdani Magyar Nagydíját is befogadó versenypálya. Milyen hatással lesz a kiépülő infrastruktúra a magyar motorsportra és a térség gazdaságára? Többek között erről beszélgettünk Talmácsi Gábor gyorsaságimotoros világbajnokkal, a projekt sportszakmai szakértőjével.
Fidesz-KDNP: Veszprém idei költségvetése megbízható
Fidesz-KDNP: Veszprém idei költségvetése megbízható
A Fidesz-KDNP frakciója reagált a helyi ellenzék költségvetési kritikáira.
Beoltották Orbán Viktort
Beoltották Orbán Viktort
Beoltották a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinájával Orbán Viktor miniszterelnököt. Az erről készült fényképeket a kormányfő Facebook-oldalára tették fel vasárnap délelőtt.