Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

A VKSZ-nél szünetel a személyes ügyfélfogadás, de az edényértékesítés így sem áll meg

2021. március 9. 15:13 // Forrás: VKSZ
A közüzemi szolgáltató közleményben jelezte, hogy a következő két hétben mire számítsanak azok a veszprémiek, akik különböző ügyeiket szeretnék elintézni a szolgáltatónál.

A VKSZ Zrt-nél gondolunk Önre és családjára. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében - a 104/2021. (III:5.) kormányrendelet értelmében - március 9-től előreláthatólag két hét időtartamra szüneteltetjük a személyes ügyfélfogadást Haszkovó úti ügyfélszolgálatunkon. Kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést az ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében – áll a tájékoztatóban.

A VKSZ Zrt. Haszkovó 11/A-ban lévő főpénztára továbbra is üzemel, így az ügyfélszolgálat bezárása nem érinti a termékértékesítést amely online időpontfoglalással továbbra is elérhető személyesen.

Ez főleg a műanyag hulladéktárolók megvásárlását érinti, tehát ezeket továbbra is be lehet szerezni a VKSZ-nél.

A Parkolási Csoport ügyfélszolgálata március 9-től, központi ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan szintén bezár. Kollégáink telefonon és elektronikus úton itt is segítik az ügyintézést az ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében.

Március 9-től, a Temetőgondnokság ügyfélszolgálata tovább üzemel, ellenben működésében korlátozások lépnek életbe. Ügyfeleink fogadására irodánkban, csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartása mellett.

Kistó utcai hulladékudvar és a Cseri murvabányában működő hulladékgyűjtő telephely március 16. után is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - kollégáink kerülni fogják a fizikai kontaktust – foglalta össze a VKSZ a következő hetek ügyintézési menetét.

vehir.hu
további cikkek
Így indította a húsvéti ünnepet a VKSZ Így indította a húsvéti ünnepet a VKSZ Nagy sikerrel szervezte meg a VKSZ Zrt. húsvétváró rendezvényét a veszprémi vásárcsarnokban nagycsütörtök délelőtt. A forgalmas piactéren állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal és kóstolókkal is készültek a szervezők, amire már első alkalommal számos érdeklődő, elsősorban kisgyermekes családok látogattak ki. Képriportunkban megmutatjuk, milyen volt a hangulat. ma 10:40 Kisautó segíti a közelekdést a sírok között VKSZ Zrt Kisautó segíti a közelekdést a sírok között Ismét működik az a kisautó, ami segít eljutni az embereknek szeretteik sírjához a város legnagyobb sírkertjében, a Vámosi úti temetőben. Az VKSZ Zrt. beruházásaként a környezetbarát elektromos autó szolgáltatását bárki igénybe veheti, derült ki a csütörtök délelőtt a helyszínen tartott sajtótájékoztatón. 2024. március 27. 16:38 Mégis marad a városban cserebere pont VKSZ Zrt Mégis marad a városban cserebere pont Az utóbbi napokban nagy visszhangott váltott ki Veszprém felelős gondolkodású lakosai körében az, hogy a VKSZ Zrt. bejelentette: felszámolja a Cholnoky úton lévő cserebere pontot, mivel az elmúlt időszakban már kezelhetetlenné vált a helyzet azzal, hogy páran hulladéklerakónak kezdték használni az amúgy a körforgásos gazdaságot erősíteni hivatott pontot. A VKSZ Zrt. az emberek igényére reagálva most bejelentette, hogy nem kell elbúcsúzni a kezdeményezéstől, az új helyszínen folytathatja a működését hamarosan. 2024. március 14. 11:30 Mégsem volt elég érett Veszprém a cserebere ponthoz Mégsem volt elég érett Veszprém a cserebere ponthoz A VKSZ Zrt. jelenlegi helyén felszámolja és átgonolja jövőbeni működését az alig fél éve működő swop-boxnak, azaz cserebere pontnak, ami a körforgásos gazdaságot hivatott volna erősíteni Veszprémben. 2024. március 12. 10:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.