2022. január 29.
//
Adél névnap

A VKSZ-nél szünetel a személyes ügyfélfogadás, de az edényértékesítés így sem áll meg

2021. március 9. 15:13
VKSZ
A közüzemi szolgáltató közleményben jelezte, hogy a következő két hétben mire számítsanak azok a veszprémiek, akik különböző ügyeiket szeretnék elintézni a szolgáltatónál.

A VKSZ Zrt-nél gondolunk Önre és családjára. A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében - a 104/2021. (III:5.) kormányrendelet értelmében - március 9-től előreláthatólag két hét időtartamra szüneteltetjük a személyes ügyfélfogadást Haszkovó úti ügyfélszolgálatunkon. Kollégáink telefonon és elektronikus úton továbbra is segítik az ügyintézést az ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében – áll a tájékoztatóban.

A VKSZ Zrt. Haszkovó 11/A-ban lévő főpénztára továbbra is üzemel, így az ügyfélszolgálat bezárása nem érinti a termékértékesítést amely online időpontfoglalással továbbra is elérhető személyesen.

Ez főleg a műanyag hulladéktárolók megvásárlását érinti, tehát ezeket továbbra is be lehet szerezni a VKSZ-nél.

A Parkolási Csoport ügyfélszolgálata március 9-től, központi ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan szintén bezár. Kollégáink telefonon és elektronikus úton itt is segítik az ügyintézést az ügyfélszolgálat hivatalos nyitvatartási idejében.

Március 9-től, a Temetőgondnokság ügyfélszolgálata tovább üzemel, ellenben működésében korlátozások lépnek életbe. Ügyfeleink fogadására irodánkban, csak előre egyeztetett időpontban kerülhet sor, a megfelelő egészségügyi óvintézkedések betartása mellett.

Kistó utcai hulladékudvar és a Cseri murvabányában működő hulladékgyűjtő telephely március 16. után is a megszokott rend szerint fogadja a lakossági hulladékbeszállításokat. Lepakolásánál és az adminisztrációjánál azonban - egészségbiztonsági okokból - kollégáink kerülni fogják a fizikai kontaktust – foglalta össze a VKSZ a következő hetek ügyintézési menetét.

vehir.hu

További cikkek

Technikaversennyel kezdik a toborzást a Szakiparkba
Technikaversennyel kezdik a toborzást a Szakiparkba
Veszprém megyei általános iskolák 6-7-8. osztályos tanulói számára hirdet versenyt a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az önkormányzattal és a VKSZ Zrt.-vel karöltve, melynek célja a fémmegmunkálásra épülő szakmák, valamint a hamarosan elkészülő Szakipark népszerűsítése.
Elektromos rollert lehet nyerni a VKSZ-el
Elektromos rollert lehet nyerni a VKSZ-el
Elégedettségi felmérést indított az ügyfelei körében a VKSZ Zrt. és a VHK Nonprofit Kft. A kérdőív kitöltői közt nyereményeket, többek közt egy elektromos rollert sorsolnak ki.
Ismét lehet házhoz szállítást kérni a piacról
Ismét lehet házhoz szállítást kérni a piacról
A vásárcsarnokban működő piac üzemeltetéséért felelős VKSZ Zrt. tájékoztatást tett közzé, amelyben leírják, ismét adott a lehetőség, hogy házhoz szállítást kérjenek a veszprémiek.
Korlátozottan működik a VKSZ online rendszere
Korlátozottan működik a VKSZ online rendszere
A hulladék reinkarnációja
A hulladék reinkarnációja
Arra nincs tudományos magyarázat, és talán soha nem is lesz, hogy létezik-e az ember lelkének újjászületése egy másik testben, viszont a hulladékok esetében már más a helyzet. Mindenesetre a szelektálható papír, üveg és műanyag esetében csak azután indul az igazi körforgás, ha megfelelően a kijelölt tárolóba kerültek. A veszprémi hulladékválogatóban megnéztük, hány gép és hány ember munkája kell ahhoz, hogy a műanyag flakon egyszer még hasonló funkciójában visszatérjen a háztartásunkba, azaz reinkarnálódjon a maga módján.