Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Kigyulladt egy raktár Devecserben

2021. március 31. 8:17 // Forrás: Katasztrófavédelem
Gumi és műanyagbálák égtek.

Tűz ütött ki egy raktárépületben, Devecserben, a Szent Imre utcában. Gumi és műanyabálák égnek mintegy ezer négyzetméteren. Az ajkai hivatásos és a devecseri önkéntes tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a pápai és a veszprémi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Fotó: MTIFotó: MTI

FRISS (9:00) Tizenhét gépjárművel csaknem ötven tűzoltó érkezett a Szent Imre utcai raktártűzhöz, az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, hat vízsugárral oltják a lángokat. Jelenleg mintegy négyszáz négyzetméteren égnek a körülbelül öt méter magasan felhalmozott autógumik, valamint műanyagbálák. A katasztrófavédelmi mobil labor folyamatosan méréseket végez a helyszínen.

fotó: MTIfotó: MTI

FRISS (9:15)  A szomszédos épületre is átterjedtek a lángok, amelyeket a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltanak az ajkai, a pápai, a veszprémi és a badacsonytomaji hivatásos, valamint a devecseri önkéntes tűzoltók. Munkagépek is a helyszínre tartanak.

FRISS (11.38): Kora reggel óta tart az oltás. Az ajkai, a pápai, a veszprémi, a badacsonytomaji és a keszthelyi hivatásos, valamint a devecseri önkéntes tűzoltók a körülhatárolták a tüzet, az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat.

FRISS (14.oo): Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett eloltották a lángokat a Szent Imre utcában, ahol gumi- és műanyagbálák kaptak lángra szerdán reggel egy raktárépületben.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.