2021. április 11.
//
Zsolt, Leó névnap

Fizess verssel a színházjegyért!

2021. április 1. 12:40
A Petőfi Színház fizessen verssel színházjegyet című kezdeményezése idén is folytatódik a magyar költészet napja alkalmából!

Néhány éve elindított egyedi kezdeményezésüket a nehéz helyzetben is folytatják, de természetesen alkalmazkodva az érvényben lévő szabályokhoz, rendelkezésekhez. Várják mindazon veszprémi lakosok jelentkezését, akik szívesen mondanának verset a Veszprémi Petőfi Színház előtt felállított pódiumon!

Jelentkezni a jelentkezes@petofiszinhaz.hu e-mail címen lehetséges. Jelentkezési határidő: 2021. április 7.

Regisztrációt követően minden jelentkezőt értesítenek egyedi időpontjáról és tájékoztatják a részletekről.

 

vehir.hu

További cikkek

A vers érzelmi vakcina
A vers érzelmi vakcina
Amely épp úgy működik, mint a rendes oltás: attól nem véd meg, hogy átéljünk bizonyos érzelmi szituációkat, de segít, hogy sokkal könnyebben vészeljük át őket. A magyar költészet napja alkalmából Nyáry Krisztián online előadására hívta az érdeklődőket az Eötvös Károly Megyei Könyvtár.
Várom, hogy lehessen virágot ültetni, de a munkát még jobban
Várom, hogy lehessen virágot ültetni, de a munkát még jobban
Gáspár Sándor, Kossuth-díjas színművész már 2013 óta a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja, ez alatt az időszak alatt a fővárosban is játszott, de vidéken is vendégszerepelt, így például Veszprémben. A vírus óta jórészt Alsóörsön van, onnan jár be abba a városba, ahol éppen dolga van. Mi Székesfehérváron találkozunk vele, egy rádiójáték felvétele után.
Könyvjelzőt is kapnak, akik ételt rendelnek a költészet napján
Könyvjelzőt is kapnak, akik ételt rendelnek a költészet napján
A magyar költészet napja alkalmából Vers elvitelre címmel rendhagyó programot hirdet a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. és a veszprémi Művészetek Háza.
Virtuálisan bejárható a Kabóca Bábszínház
Virtuálisan bejárható a Kabóca Bábszínház
A teátrum munkatársai mindenkit várnak egy tárlatvezetésre az intézményben – virtuálisan.
Amikor tojás terem a fán
Amikor tojás terem a fán
Eredetileg német szokás volt, mára Veszprémben és a Balaton-felvidéken is egyre gyakrabban botlani színes tojásfába, mely nemcsak üdítő látvány, de a közösséget is összehozza.