Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Augusztus végére meghirdették az Utcazenét

2021. április 2. 8:55
Augusztus utolsó hetére meghirdették az Utcazene Fesztivált.

Ami késik, nem múlik! Egy barátunk azt tanította nekünk, hogy ki időt nyer, életet nyer. Ezért úgy döntöttünk, mi is beszállunk az augusztus utolsó hetén zajló programdömpingbe, és az A tervet nélkülözve rögvest a B-t hirdetjük ki.

Áll a népszerű veszprémi fesztivál közösségi médiában közzétett posztjában, amelyben az idei fesztivál megszervezését jelentették be.

Ezek szerint augusztus 25-28 között megrendezik a közel 40 nemzetközi fellépővel a fesztivált.

A fesztivál szervezői a bejelentés mellett arra buzdítanak mindenkit, hogy oltassák be magukat, így még nagyobb esélyt adva arra, hogy a járvány leküzdésével a zenei fesztiválok ismét a nyár részei lehessenek.

vehir.hu
további cikkek
Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. ma 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. ma 13:56 Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak Bér-, albérlet-, utazási és képzési támogatást kapnak a 30 év alattiak A kormány Ifjúsági garancia plusz programja négy pillérre épül: bértámogatásra, lakhatási és utazási támogatásra, valamint átképzésre - ismertette Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. ma 11:48 Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket, és szeretnék bejárni Európát, kedd déltől két hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail vonatbérletre - tájékoztatott a MÁV-START. ma 9:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.