Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 14. Őrs
Veszprém
24°C
2024. július 14. Őrs
Veszprém
24°C

5 lépés a párkapcsolatok megerősítéséért

2021. április 24. 13:25 // Forrás: Három Királyfi, Három Királylány
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kifejezetten a párkapcsolatok megerősítéséért, a megfáradt kapcsolatok felpezsdítéséért indította el 5 lépés – egymás felé, egymásért című játékát, amelyben értékes nyereményeket és különleges élményeket is szerezhetnek a résztvevők.

Minden párkapcsolatnak szüksége lehet az érzelmek felpezsdítésére, újabb közös élmények szerzésére, vallja a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amely még a tavalyi pandémia alatt indította el 5 lépés – egymás felé, egymásért című játékát ennek szellemében.

A kezdeményezés lényege, hogy a jelentkező párok egy öt feladatból álló küldetéssorozatot kapnak, amit a saját ritmusukban teljesíthetnek és küldenek vissza a szervezethez.

A pozitív élményeket ígérő feladatsort pszichológus és mentálhigiéniás szakemberek állították össze, teljesítésük pedig nem okoz különösebb nehézséget, viszont gyarapítja az együtt töltött órákat, javítja a kölcsönösségen alapuló, intenzívebben megélhető kapcsolatot.

A programról fontos tudni, hogy folyamatosan be lehet kapcsolódni, nincs jelentkezési határidő, bármelyik pár részt vehet benne, akik kedvet kapnak hozzá.

Eddig több mint 120 pár vett részt, az ő élménybeszámolóikból itt lehet szemezgetni.

Jelentkezni a játékra ezen a linken lehet, további információ pedig az 5lepesveszprem@gmail.com címen kérhető.

A játék a jelentkezési lap elküldésével indul, amikor a válaszlevélben megkapják az első feladatot.

 

A játék egyik veszprémi támogatója a RongyPoronty, amelyről itt találnak további információkat.

vehir.hu
további cikkek
Rálőttek Donald Trumpra Rálőttek Donald Trumpra Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról. ma 1:23 Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál Kékszalag Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa legnagyobb tókerülő viadalát, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat. A több mint 500 vitorlásból álló mezőny július 18-án csütörtökön reggel rajtol Balatonfüredről, de nem csak a verseny ideje alatt, hanem már július 13-tól, kilenc napon át színes programforgatag várja az érdeklődőket. tegnap 12:16 A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostanihoz hasonló hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni - közölte az MCC Klímapolitikai Intézet pénteken. 2024. július 12. 12:53 Bérlakásprogram segíti a balatoni régió lakhatási feltételeinek javítását Balaton Bérlakásprogram segíti a balatoni régió lakhatási feltételeinek javítását Ötmilliárd forint támogatást nyújt balatoni, önkormányzati tulajdonú szolgálati lakások kialakítására a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium. 2024. július 12. 12:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.