2021. június 14.
//
Vazul névnap

Ebéddel támogatta a Veszprémi Szakképzési Centrum az oltóközpont munkatársait

A Veszprémi Szakképzési Centrum számára kiemelten fontos, hogy lehetőségeihez mérten kivegye a részét a társadalmi felelősségvállalásból, ezért Hegedűs Barbara alpolgármesterrel együttműködve 50 adag ebédet ajánlottak fel a veszprémi oltóközpont munkatársainak. A csomagok elkészítésében a SÉF Vendéglátás-Turizmus Technikum és Szakképző Iskola segédkezett, az oltóközpont részéről Horváth Ferencné, a Csolnoky Ferenc Kórház ápolási igazgatója fogadta a felajánlást.

Fotó: Veszprém MJV Önkormányzata 

A megújult szakképzésben korszerű elméleti és gyakorlati tudást kapnak a fiatalok, a naprakész ismereteket az adott szakma legjobbjai segítenek nekik elsajátítani. Ezen az oktatási területen tehát rendkívüli jelentősége van az órákon, gyakorlatokon való személyes részvételnek. Ezért kiemelten fontos, hogy a szakképző iskolákba és a technikumokba is minél hamarabb biztonságosan visszatérhessenek a diákok. A fenti cél eléréséhez érdekünk, hogy oktatóink minél előbb megkapják a covid 19 elleni védőoltásokat. Üdvözlendő, hogy kiemelt célcsoportként április elején megkezdődött a Veszprémi Szakképzési Centrum munkavállalóinak oltása. A Centrum esetében közel 500 oktató és több mint 100 iskolai alkalmazott érintett a soron kívüli oltásban

– számolt be közleményében a Veszprémi Szakképzési Centrum.

vehir.hu

További cikkek

A negyedik műfüves focipályát is átadták Veszprémben
A negyedik műfüves focipályát is átadták Veszprémben
A Deák Ferenc Általános Iskolában hétfőn adták át a műfüves focipályát, amely a Magyar Labdarúgó-szövetség és az önkormányzat összefogásával jöhetett létre. A Jendrassik, a Báthory és a Kossuth iskola után ez volt a negyedik intézmény, ahol infrastrukturális fejlesztés történt.
OVSZ: hétfőtől kedvezményesen vásárolhatnak a véradók
OVSZ: hétfőtől kedvezményesen vásárolhatnak a véradók
Fél évig kedvezményesen vásárolhatnak az elfogadóhelyeken a véradók az Önkéntes véradó virtuális kártyával hétfőtől - közölte az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) a véradók világnapja alkalmából az MTI-vel.
Költözik a várból az érseki hivatal
Költözik a várból az érseki hivatal
Az első látványos szakaszához érkezett a veszprémi vár történelmi megújulása. Hosszas előkészületek után az Érseki Hivatal ideiglenesen a Boldog Gizella Szemináriumba költözik.
EKF-támogatással kapott új termet a táncstúdió
EKF-támogatással kapott új termet a táncstúdió
A 31 éves Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió új próbatermét egy volt gyárépületből alakították ki a Budapest úton.
Stockfotókból festmények
Stockfotókból festmények
A fotóhasználat és a festészet a nemzetközi trendben régóta „cool”, a stílusnak nagymesterei és szórakoztatóipari szakmunkásai a mai napig alkotnak. Szombat délelőtt egy hazai művész festményeiből nyílt kiállítás a Művészetek Házában.