Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 5. Vilma
Veszprém
-2°C
2023. december 5. Vilma
Veszprém
-2°C

Amikor az erő, a dinamika és a minőség találkozik

2021. április 28. 15:03
Idén januárban szezonnyitó cikkünkben már betekintést engedtünk a függőleges szenvedély, a sportfalmászás rejtelmeibe Boros Boldizsár (13) sikertörténetén keresztül, aki a serdülő korosztály kiválóságaként ez évtől már az IFJÚSÁGI B kategóriában az Ada-Bau Kft. támogatottjaként méretteti meg magát.

A fiatal sportoló - aki idén már két első helyezést is elért nehézségi falmászás kategóriában, legfiatalabb falmászóként pedig a felnőtt mezőny első két nehézségi versenyén a 98 indulóból 16., illetve a 12. helyen végzett – egyedüli IFJÚSÁGI B kategóriás fiúként került az IFJÚSÁGI Válogatottba, így eredményei és a szakágvezetők döntése alapján képviselheti hazánkat akár a nemzetközi megmérettetéseken is.

„Szinte azonnal érezhető és látható a folyamatos és következetes, heti szintű edzés eredménye a versenyeken, ahol Boldizsár egyre nagyobb tiszteletet vív ki erejével és kitartásával a felnőtt sportfalmászók körében is”- meséli büszkén a fiatal sportoló édesapja, Boros Imre, aki hozzátette, ahhoz, hogy ebben, a jelenleg „fővároscentrikus” sportágban Boldizsár továbbra is legalább hasonló sikereket érhessen el, nemcsak az szükséges, hogy helyileg Veszprémben is megfelelő körülmények között edzhessen, hanem a patronálás esélyének megteremtése is.

Ez utóbbihoz csatlakozott az Ada-Bau Kft. Boldizsár korábbi eredményeire, valamint az előző cikkünkben összefoglaltakra hivatkozva, aminek köszönhetően a sportoló támogatásán túl, a cég missziója valóban találkozott a falmászó dinamikájával és erejével.

Boros BoldizsárBoros Boldizsár

„Hiszünk abban, hogy nemcsak szolgáltatásaink révén tudjuk garantálni a minőséget és a megbízhatóságot, hanem társadalmi felelősség-és szerepvállalásunkkal is. Ennek részeként örömmel és büszkén álltunk Boldizsár mellé, hiszen olyan fiatal tehetséget segítünk, aki a legjobb fogásokat megérintve, a dobogósok közt állva a saját területén képviseli ugyanazokat az értékeket, melyeket mi is. Támogatásunk túlmutat az érdemek elismerésén, célunk ugyanis, hogy bizonyítsuk, legyen szó akár egyéni felkészülésről, akár kollektív munkáról, a következetesség, az előremutató, folyamatos tervezés, valamint a megvalósításba fektetett idő és energia minden esetben megtérül” – nyilatkozta a sportfalmászó támogatása kapcsán Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa.

Amíg tehát a sportfalmászás testi és lelki feltöltődést, intenzív fejlődést garantál Boldizsár számára, addig idén a szponzoráció révén újabb lehetősége nyílik a fővárosi, távolabbi vidéki vagy akár külföldi edzéseken és versenyeken való részvételre, ezáltal pedig arra, hogy az eddigi, sikeres karrierjét is túlszárnyalva léphessen fel a dobogó legfelső fokára

vehir.hu
további cikkek
Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Gondoskodik a képviselő a Módszertani bölcsődéről Miután a korábbi években a veszprémi önkormányzat felújította a Módszertani bölcsőde épületét és teljes energetikáját, valamint rendbe rakta az udvart is, az utolsó néhány hasznos eszköz beszerzésében már a belvárosi körzet önkormányzati képviselője, Bázsa Botond segített az intézménynek. 2023. november 30. 14:46 Ha falakba ütközöl, mássz fel rajtuk! Ha falakba ütközöl, mássz fel rajtuk! A Bakonyban nem kell sokat utaznunk, hogy sziklafalat találjunk, ezek közül jó néhányat meg is mászhatunk. Hogy pontosan milyen feltételek szükségesek ehhez, és hogyan válhat valakiből hobbi sziklamászó, arról Valastyán Áront kérdeztük. 2023. október 16. 13:20 Veszprémi cégeknek köszönhetően fitneszparkkal gazdagodott a Kozmutza Iskola közélet Veszprémi cégeknek köszönhetően fitneszparkkal gazdagodott a Kozmutza Iskola Az Ada-Bau és a Kozmotech többmilliós felajánlásával a Royal-Kert szabadtéri fitneszgépeket telepített a Kozmutza Flóra Készségfejlesztő Iskola udvarára. A hivatalos átadót szerdán tartották az intézményben. 2023. szeptember 28. 16:13 A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Pannon Várszínház A közönség támogatását kéri a Pannon Várszínház Bár az önkormányzat és az Európa Kulturális Főváros program is a színház mellett áll, most mégis a közönsége támogatására is szüksége van a teátrumnak, tették közzé a közösségi médiában. 2023. szeptember 21. 11:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.