Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 19. Emília
Veszprém
20°C
2024. július 19. Emília
Veszprém
20°C

Amikor az erő, a dinamika és a minőség találkozik

2021. április 28. 15:03
Idén januárban szezonnyitó cikkünkben már betekintést engedtünk a függőleges szenvedély, a sportfalmászás rejtelmeibe Boros Boldizsár (13) sikertörténetén keresztül, aki a serdülő korosztály kiválóságaként ez évtől már az IFJÚSÁGI B kategóriában az Ada-Bau Kft. támogatottjaként méretteti meg magát.

A fiatal sportoló - aki idén már két első helyezést is elért nehézségi falmászás kategóriában, legfiatalabb falmászóként pedig a felnőtt mezőny első két nehézségi versenyén a 98 indulóból 16., illetve a 12. helyen végzett – egyedüli IFJÚSÁGI B kategóriás fiúként került az IFJÚSÁGI Válogatottba, így eredményei és a szakágvezetők döntése alapján képviselheti hazánkat akár a nemzetközi megmérettetéseken is.

„Szinte azonnal érezhető és látható a folyamatos és következetes, heti szintű edzés eredménye a versenyeken, ahol Boldizsár egyre nagyobb tiszteletet vív ki erejével és kitartásával a felnőtt sportfalmászók körében is”- meséli büszkén a fiatal sportoló édesapja, Boros Imre, aki hozzátette, ahhoz, hogy ebben, a jelenleg „fővároscentrikus” sportágban Boldizsár továbbra is legalább hasonló sikereket érhessen el, nemcsak az szükséges, hogy helyileg Veszprémben is megfelelő körülmények között edzhessen, hanem a patronálás esélyének megteremtése is.

Ez utóbbihoz csatlakozott az Ada-Bau Kft. Boldizsár korábbi eredményeire, valamint az előző cikkünkben összefoglaltakra hivatkozva, aminek köszönhetően a sportoló támogatásán túl, a cég missziója valóban találkozott a falmászó dinamikájával és erejével.

Boros BoldizsárBoros Boldizsár

„Hiszünk abban, hogy nemcsak szolgáltatásaink révén tudjuk garantálni a minőséget és a megbízhatóságot, hanem társadalmi felelősség-és szerepvállalásunkkal is. Ennek részeként örömmel és büszkén álltunk Boldizsár mellé, hiszen olyan fiatal tehetséget segítünk, aki a legjobb fogásokat megérintve, a dobogósok közt állva a saját területén képviseli ugyanazokat az értékeket, melyeket mi is. Támogatásunk túlmutat az érdemek elismerésén, célunk ugyanis, hogy bizonyítsuk, legyen szó akár egyéni felkészülésről, akár kollektív munkáról, a következetesség, az előremutató, folyamatos tervezés, valamint a megvalósításba fektetett idő és energia minden esetben megtérül” – nyilatkozta a sportfalmászó támogatása kapcsán Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa.

Amíg tehát a sportfalmászás testi és lelki feltöltődést, intenzív fejlődést garantál Boldizsár számára, addig idén a szponzoráció révén újabb lehetősége nyílik a fővárosi, távolabbi vidéki vagy akár külföldi edzéseken és versenyeken való részvételre, ezáltal pedig arra, hogy az eddigi, sikeres karrierjét is túlszárnyalva léphessen fel a dobogó legfelső fokára

vehir.hu
további cikkek
Ismét több ezer diák kapott új notebookot ingyenesen oktatás Ismét több ezer diák kapott új notebookot ingyenesen Folytatódott az ingyenes notebookok kiosztása a veszprémi iskolákban is, ezúttal az ötödik, hatodik és kilencedik évfolyamos diákok juthattak hozzá az eszközökhöz, amiket a magyar kormány biztosít az ország iskolásainak és pedagógusainak. 2024. május 21. 15:42 A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez A gólyahír mellé plusz támogatás, a fiataloknak segítség jár az otthonteremtéshez Az ”Otthon Veszprémben” részleteiről és az újszülöttek után járó támogatásról dr. Hegedűs Barbara alpolgármester tartott sajtótájékoztatót hétfő reggel a Városházán. 2024. április 30. 15:56 Új otthonfelújítási programot indít a kormány az 1990 előtt épült lakóházak korszerűsítésére Új otthonfelújítási programot indít a kormány az 1990 előtt épült lakóházak korszerűsítésére Új otthonfelújítási programot indít a kormány 108 milliárd forint keretösszeggel az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére: egymillió forint önrész mellett maximálisan 6 millió forintos támogatás vehető igénybe, amelynek fele kamatmentes hitel, másik fele vissza nem térítendő támogatás - jelentette be az Energiaügyi Minisztérium energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkára pénteki sajtótájékoztatóján. 2024. április 5. 15:39 Boros Boldizsár visszatért! Boros Boldizsár Boros Boldizsár visszatért! A sérülés után visszatérő, tizenhat éves veszprémi falmászó összesítésben első helyen végzett ifjúsági A-korcsoportban boulder- és nehézségi kategóriában a falmászó éves kupasorozatban. Boros Boldizsár a felnőttek között is megmérettette magát, ahol összesítésben nehézségi kategóriában a második lett. 2023. december 19. 12:46

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.