2023. június 1.
//
Tünde névnap

Amikor az erő, a dinamika és a minőség találkozik

Idén januárban szezonnyitó cikkünkben már betekintést engedtünk a függőleges szenvedély, a sportfalmászás rejtelmeibe Boros Boldizsár (13) sikertörténetén keresztül, aki a serdülő korosztály kiválóságaként ez évtől már az IFJÚSÁGI B kategóriában az Ada-Bau Kft. támogatottjaként méretteti meg magát.

A fiatal sportoló - aki idén már két első helyezést is elért nehézségi falmászás kategóriában, legfiatalabb falmászóként pedig a felnőtt mezőny első két nehézségi versenyén a 98 indulóból 16., illetve a 12. helyen végzett – egyedüli IFJÚSÁGI B kategóriás fiúként került az IFJÚSÁGI Válogatottba, így eredményei és a szakágvezetők döntése alapján képviselheti hazánkat akár a nemzetközi megmérettetéseken is.

„Szinte azonnal érezhető és látható a folyamatos és következetes, heti szintű edzés eredménye a versenyeken, ahol Boldizsár egyre nagyobb tiszteletet vív ki erejével és kitartásával a felnőtt sportfalmászók körében is”- meséli büszkén a fiatal sportoló édesapja, Boros Imre, aki hozzátette, ahhoz, hogy ebben, a jelenleg „fővároscentrikus” sportágban Boldizsár továbbra is legalább hasonló sikereket érhessen el, nemcsak az szükséges, hogy helyileg Veszprémben is megfelelő körülmények között edzhessen, hanem a patronálás esélyének megteremtése is.

Ez utóbbihoz csatlakozott az Ada-Bau Kft. Boldizsár korábbi eredményeire, valamint az előző cikkünkben összefoglaltakra hivatkozva, aminek köszönhetően a sportoló támogatásán túl, a cég missziója valóban találkozott a falmászó dinamikájával és erejével.

Boros BoldizsárBoros Boldizsár

„Hiszünk abban, hogy nemcsak szolgáltatásaink révén tudjuk garantálni a minőséget és a megbízhatóságot, hanem társadalmi felelősség-és szerepvállalásunkkal is. Ennek részeként örömmel és büszkén álltunk Boldizsár mellé, hiszen olyan fiatal tehetséget segítünk, aki a legjobb fogásokat megérintve, a dobogósok közt állva a saját területén képviseli ugyanazokat az értékeket, melyeket mi is. Támogatásunk túlmutat az érdemek elismerésén, célunk ugyanis, hogy bizonyítsuk, legyen szó akár egyéni felkészülésről, akár kollektív munkáról, a következetesség, az előremutató, folyamatos tervezés, valamint a megvalósításba fektetett idő és energia minden esetben megtérül” – nyilatkozta a sportfalmászó támogatása kapcsán Ürményi Norbert, az Ada-Bau Kft. tulajdonosa.

Amíg tehát a sportfalmászás testi és lelki feltöltődést, intenzív fejlődést garantál Boldizsár számára, addig idén a szponzoráció révén újabb lehetősége nyílik a fővárosi, távolabbi vidéki vagy akár külföldi edzéseken és versenyeken való részvételre, ezáltal pedig arra, hogy az eddigi, sikeres karrierjét is túlszárnyalva léphessen fel a dobogó legfelső fokára

vehir.hu

További cikkek

Falmászó-edzésen jártunk az ActiCityben
Falmászó-edzésen jártunk az ActiCityben
Edzéslesen videósorozatunk legújabb epizódjában a válogatott falmászó, Boros Boldizsár munkájába nyerhetünk bepillantást, aki immár az ActiCityben készül a világversenyekre edzője, Strommer Soma segítségével.
Áprilisban a kutyás kutató-mentőknek segített a veszprémi Plazma Center
Áprilisban a kutyás kutató-mentőknek segített a veszprémi Plazma Center
Immáron hagyománynak is betudható, hogy a veszprémi Plazma Center minden hónapban támogat egy környékbeli civil szervezetet, akik valamilyen jótékony, a társadalom számára hasznos tevékenységre tették fel életüket. Legutóbb a Veszprém Megyei Kutató-Mentő Szolgálat Alapítványt segítették így.
Jól szerepeltek a veszprémi civilek a pályázatokon, jövőre még több lehetőségük lesz erre
Jól szerepeltek a veszprémi civilek a pályázatokon, jövőre még több lehetőségük lesz erre
Hazai összevetésben kiválóan szerepeltek a Veszprém megyei civil szervezetek 2022-ben a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatain. A megyében több, mint 330 millió forintot nyertek, jövőre pedig a megemelt keretösszegnek köszönhetően még jobbak a kilátások a civilek részére. Erről is szó esett szerda délután a városházán tartott fórumon.
Veszprémi győzelem az Ada-Bau Futsal Kupán
Veszprémi győzelem az Ada-Bau Futsal Kupán
Az U17-es és U20-as korosztályban is hazai győzelem született az Ada-Bau Futsal Kupán.
Önkormányzati támogatások az iskolakezdéshez és az albérletekhez
Önkormányzati támogatások az iskolakezdéshez és az albérletekhez
Az önkormányzat idén is segíti a rászoruló családokat beiskolázási támogatással, valamint továbbra is elérhető az albérlet-támogatás a veszprémi egyetemisták részére, akik más városban kezdték meg tanulmányaikat. Ezekről is beszélt Porga Gyula, polgármester a Veszprém TV aktuális műsorában.