2021. június 13.
//
Antal, Anett névnap

30 éves tapasztalattal rendelkező biztosításközvetítő nyit irodát Veszprémben

Tizenhatodik irodáját nyitotta meg az országban a Nit-Risk, biztosításközvetítéssel foglalkozó cég Veszprémben. A több, mint 30 éves társaság több ezer biztosítást kezel csak a megyében.

Az Almádi út 3. szám alatti irodaházban alakították ki a Nit-Risk veszprémi képviseletét, amely a 16. ilyen iroda az országban. A csütörtök délelőtti megnyitón a cég ügyvezetője, Pál Béla rövid betekintést is adott a sajtó előtt a cég a működésébe és a biztosítások világába.

Ugyan a pandémia miatt sok ügyintézés az online térbe került át, a biztosítások mégis egy olyan bizalmi kapcsolatot jelentenek a társaságok és az emberek között, ahol fontos a személyes kapcsolat és találkozás is, vallja az ügyvezető.

Pintér Róbertné Kornélia a veszprémi iroda vezetője és Pál Béla, ügyvezetőPintér Róbertné Kornélia a veszprémi iroda vezetője és Pál Béla, ügyvezető

Bár a biztosítás, ahogy Pál Béla fogalmazott egy látens termék, azaz az ügyfél nem érzi naponta a meglétét, mégis fontos, hogy ők, mint szakemberek segítsenek az embereknek és képletesen fogják a kezüket a szerződéskötéskor és szükség esetén a kárrendezéskor is.

A Nit-Risk egyébként 20 biztosítótársasággal áll kapcsolatban, a veszprémi irodát pedig Pintér Róbertné Kornélia fogja vezetni, akinek szintén több évtizedes szakmai tapasztalata van ezen a területen.

Hegedűs Barbara, alpolgármester (balra)Hegedűs Barbara, alpolgármester (balra)

A megnyitón jelen volt Hegedűs Barbara alpolgármester is, aki kiemelte, hogy az önkormányzat érdeke is, hogy minél több cég válassza Veszprémet, ezért mindig öröm, amikor egy új vállalkozás nyit irodát a városban. Külön jelentőséggel bír az is, hogy a Nit-Risk a járvány alatt döntött a terjeszkedés mellett.

A biztosításokról Hegedűs Barbara azt mondta, az emberek azt kívánják, hogy soha nem kelljen hozzájuk fordulniuk, de ilyenkor is jó tudni, hogy egy nem várt baj esetén van, aki segítő kezet nyújt a nehézségekben.

Hajas Bálint
Domján Attila

További cikkek

Stockfotókból festmények
Stockfotókból festmények
A fotóhasználat és a festészet a nemzetközi trendben régóta „cool”, a stílusnak nagymesterei és szórakoztatóipari szakmunkásai a mai napig alkotnak. Szombat délelőtt egy hazai művész festményeiből nyílt kiállítás a Művészetek Házában.
A Kossuth iskola is gazdagodott egy focipályával
A Kossuth iskola is gazdagodott egy focipályával
A Jendrassik és a Báthory után immár a Kossuth Lajos Általános Iskolában is műfüves focipályán sportolhatnak a gyermekek: utóbbi intézményben pénteken adták át a pályát. A beruházás az MLSZ Veszprém megyei igazgatósága és a helyi önkormányzat összefogásával jöhetett létre.
Új MAN csuklós buszok kezdik meg szolgálatukat Veszprém megyében
Új MAN csuklós buszok kezdik meg szolgálatukat Veszprém megyében
Az öt busznak köszönhetően teljesen megújul a Veszprém megyei helyközi csuklósbusz-állomány, így éves szinten közel 3,6 millió utas számára biztosít kényelmesebb utazást.
Zenés utcai felvonulással és előadásokkal indult a Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Zenés utcai felvonulással és előadásokkal indult a Rátonyi Róbert Operettfesztivál
Az egykor Veszprémi Petőfi Színházban is alkotó színész-rendezőről elnevezett fesztivál város-szerte zajlik vasárnap estig.
Olaszfalu új utakra ért
Olaszfalu új utakra ért
Utcabállal és fogadással is készültek az olaszfalui Major utca lakói péntek délután, amikor hivatalosan is átadták a régóta várt új útszakaszt. A Major utca az egyik legrégebbi útszakasz a településen.