Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 15. Jolán
Veszprém
16°C
2024. június 15. Jolán
Veszprém
16°C

Virtuálisan rendezik meg a Dunántúli Diabetes Hétvégét

2021. május 28. 14:08
Online, a Magyar Diabetes Társaság honlapján rendezik meg a Dunántúli Diabetes Hétvégét május 28. és 30. között.

A veszprémi Vanderlich Egészségcentrum és a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház május 28- és 30. között rendezi meg a XXIV. Dunántúli Diabetes Hétvégét és annak keretében a VIII. Nővér Akadémiát. A rendezvényen az ország egész területéről több mint 500 egészségügyi szakember, a cukorbetegséggel kapcsolatba kerülő különböző szakterületek szakorvosai, szakápolók, dietetikusok, védőnők és gyógyszerészek vesznek részt.

A hétvégét először 30 éve Veszprémben szervezte meg a jelenlegi főszervező, dr. Vándorfi Győző, aki évtizedekig a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház centrum vezető főorvosa, ma a Vanderlich Egészségcentrum ügyvezető igazgatója. Akkor harminchat lelkes, cukorbetegekkel foglalkozó belgyógyász alapította meg a magyar gyakorlati diabetológia leggazdagabb hagyománnyokkal rendelkező, egyik legkeresettebb fórumát. 

A hétvége programját előadások, kerekasztal-beszélgetések, workshopok, esetismertetések, speciális műhelyek alkotják, a Nővér Akadémia keretében a diabetológia és határterületeinek mai eredményei és megoldandó problémái kerülnek terítékre.

Az eseményt a Magyar Diabetes Társaság honlapján lehet követni, ahol további információkat is találhatnak a programról.

vehir.hu
további cikkek
Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. tegnap 20:49 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t EURO-2024 Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az Eb-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó-válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. tegnap 14:13 Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! A pedagógusokat ünnepelték csütörtök délután a Lovassy László Gimnáziumban, ahol átadták a Ranolder-díjakat. tegnap 11:25 Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Június 20-22. között rendezi Veszprém az Ünnepi Könyvhetet. Az eseményt Gryllus Dániel, a Kaláka Kossuth-díjas zenésze nyitja meg. 2024. június 13. 17:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.