Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
18°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
18°C

Perlakiné Scharf Claudia kapta a Véghely-díjat

2021. július 5. 15:18
A Polgármesteri Hivatalánál eltöltött több mint tizenhárom év alatt tanúsított kiemelkedő közszolgálati tevékenysége elismeréseként Perlakiné Scharf Claudia vehette át a Véghely-díjat.

Perlakiné Scharf Claudia az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumában érettségizett Budapesten 1981-ben, majd magyar nyelv és irodalom, történelem szakon végzett 1988-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. A közigazgatási alap- és szakvizsgát 2008-ban teljesítette.

Már gimnáziumi tanulóként és később egyetemi hallgatóként dolgozott a Magyar Televízió Tízen Túliak Társasága ifjúsági magazinműsorban műsorvezetőként, riporterként. 1990-től a férje művészi-restaurátori munkáiban segédkezik: műtárgytörténeti, ikonográfiai kutatómunkában és a dokumentálásban. 1993-ban a zirci Békefi Antal Általános Iskolában, majd a III. Béla Gimnáziumban tanított.

2000-től újságíróként a Veszprém Megyei Naplóban és televíziós szerkesztőként, műsorvezetőként, rendezőként a Veszprém Televízióban dolgozott. 2006-2007-ben a Filharmónia Budapestnél hangversenyrendezőként látta el feladatait.

2007. október 15-én került Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához, ahol kezdetben a Kulturális és Társadalmi kapcsolatok Csoport csoportvezetője lett, majd 2008-2010. között a Polgármesteri Kabinetiroda irodavezetői feladatait bízták rá, 2010. október 19-től a kulturális területért felelős csoport csoportvezetőjeként látja el feladatait.

Perlakiné Scharf Claudia munkaköri feladatait a legmagasabb szintű szakmai igényességgel, alapossággal és köztisztviselői elhivatottsággal végzi. A felmerülő problémákat folyamatosan kezeli, körültekintően, precízen, határidőben teljesíti feladatait és ezt várja el kollégáitól is. Munkáját felelősségteljesen végzi, saját szakterületére vonatkozóan kreatív és innovatív. Jó kapcsolatteremtő készséggel rendelkezik, a város kulturális életének minden szegmensét ismeri és jó kapcsolatokat ápol az intézmények vezetőivel, a kulturális élet szereplőivel. 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.