Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Másfél órás minitréningek a Balaton partján

2021. július 7. 15:16
2021. július 24-én, szombat délután élettel telik meg Balatonalmádiban a móló melletti park. A Street Training Balaton immár második alkalommal várja az érdeklődő, nyitott fiatalokat és idősebbeket a mólónál. Miért? Mert a szervezők, a BENT Egyesület és a FLOW Alapítvány tagjai vallják: „tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet”. Még a szabadban, parkban, a Balaton partján is. És érdemes.

A Street Training Balaton olyan ingyenes, újszerű tanulási alkalom, amelyet évek óta Budapesten a Városligetben, online (határokon átívelően), 2020-tól a Balatonon, idéntől pedig Debrecenben is megrendeznek. Az eddigi események elégedett érdeklődők ezreit mozgatták meg és gyűjtötték közösségbe. A rendezvény célja a tavalyihoz hasonló: egymásra és tanulásra nyitott emberek összegyűljenek egy kellemes szabadtéri helyszínen, leüljenek másfél órára, és egy-egy témát úgy átbeszéljenek, hogy általa gazdagodjanak. A résztvevők idén is közel 30 kiváló, többségében Balaton-környéki trénertől - és természetesen egymástól - is meríthetnek tudást.

A 90 perces minitréningek két idősávban, 14 és 16 órakor kezdődnek. A park nyújtotta természetes környezet és az egyedülálló balatoni panoráma mellett szinte adja magát, hogy akár a fűre leterített pokrócokon ülve beszélgetnek a résztvevők. A tréningek témája széles spektrumot ölel fel. Lesz szó az eredményes kommunikációról családban, illetve az üzleti világban, stresszkezelésről és vezetőket támogató kérdésekről. Az érdeklődők választhatnak azonban olyan csoportot is, ahol a fókusz a „reziliens”, rugalmas életvezetésen, vagy az emberi játszmák okos felismerésén és kezelésén lesz. Aki nyitott, az egymás után következő két csoportba is jelentkezhet. 

Az esemény külön érdekessége, hogy önkéntességen alapul. A trénerek térítésmentesen vállalják a tréningeket, a résztvevők nem fizetnek belépődíjat. Semmi politika, semmi üzlet. Annál több tudásmegosztás, egyéni és együttes tanulás, jó közösség. A lényeg a minőségi együttlét: emberek, akik jól érzik együtt magukat, egymástól inspirálódnak és tanulnak. Ezáltal magukat és a másik embert is jobban megértik, ami jobbá és szerethetőbbé teszi családi, munkahelyi és egyéb közösségeinket. 

A második Street Training Balaton tehát 2021. július 24-én, szombaton 13:30 és 18:00 óra között a Balatonalmádiban a móló melletti parkban várja a résztvevőket. A gyermekekre is gondolnak a szervezők: amíg anyu és/vagy apu kikapcsolódik, addig a kicsiknek és nagyobbacskáknak érdekes oktató-ügyességi játékokat kínál a Budapest School Veszprém csapata. 

A részvételhez az előzetes regisztráció, valamint további információk az esemény honlapján érhetőek el.

Nyitókép: Minanfotos on Pixabay

vehir.hu
további cikkek
Modern szivarklub nőknek Life&Style Modern szivarklub nőknek Hajdanán a tehetős úriemberek kedvelt helyei voltak a szivarklubok: a dohányfüst közvetlenségében, egy cherry társaságában ki lehetett ereszteni a gőzt, megvitatni ügyes-bajos dolgokat, üzleti sikereket, kételyeket, s nem egyszer egy-egy ilyen laza szivarozgatás vezetett újabb üzleti partnerségekhez, világmegváltó ötletekhez. A Balatoni Női Vállalkozói Egyesület (BENT) eseményein nem szívnak szivart, és cherry-t sem kortyolgatnak, de a működési elv egy picit hasonló: összefogni a balatoni régió vállalkozásait, platformot teremteni a szakmai a kapcsolódásra, így támogatva egymást. Nagyné Czuri Eszterrel, az egyesület elnökével a nemrég nyílt Katedra Coworking Veszprémben ültünk le beszélgetni. 2023. október 15. 22:11 A személyes válságkezelés már nem mellékvágány, hanem hétköznapi gyakorlat A személyes válságkezelés már nem mellékvágány, hanem hétköznapi gyakorlat Sárvári György, hazánk egyik legnépszerűbb coach-át, tanácsadóját arról kérdeztük, miben látja leginkább az emberek nehézségeit, milyen megoldandó helyzetekkel szükséges megküzdenünk nap mint nap. Arról is kifejtette véleményét, miért választják sokan az alvó állapotot, melybe merülve az egész életük a megszokások között telik, s milyen következményei vannak az emberi figyelem szétszórásának. 2023. október 3. 21:04 Egyedülálló tanulási, fejlődési lehetőséget biztosít ingyenesen, bárki számára a Street Training Balaton Egyedülálló tanulási, fejlődési lehetőséget biztosít ingyenesen, bárki számára a Street Training Balaton A tanulási fesztivált Balatonalmádiban 2023. május 6-án, az idén már negyedik alkalommal szervezi meg a BENT Egyesület és a Flow Alapítvány a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programjával karöltve. A rendezvény mottója: „Tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet” – s ennek szellemében 19 helyi vagy helyi kötődésű szakember hirdet ingyenes, másfélórás minikurzusokat. 2023. május 4. 12:41 Miért fontos, hogy egész életünkben tanuljunk? Miért fontos, hogy egész életünkben tanuljunk? Nem, nem (csak) azért, mert a változó világban mindig jól jön, ha van az embernek néhány pénzre és karrierre váltható plusz készsége. A válasznak sokkal inkább a boldogsághoz van köze. 2021. november 15. 4:15

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.