Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 19. Emília
Veszprém
24°C
2024. július 19. Emília
Veszprém
24°C

Megvannak az Utcazene versenyzői

2021. július 12. 14:33 // Forrás: Veszprémi Utcazene Fesztivál
Kihirdették az Utcazene Fesztivál idei fellépőit. 20 fellépő fog versengeni egymással a pénzjutalomért augusztus utolsó hetében.

Sok kérdés van még a fesztivállal kapcsolatban, de ez a 20 fellépő már biztosan zenélni fog nekünk.

Fellép: Anna Luca, Frank Waters, HuMen Brass Band, Juju Marinero, Kecmec, Khaly, Kinga Rose, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik, Kustan Adam, Lanou, Lazul Azur, Magácska, Naked Truckers, Oranzs, Sárközi Dina, SunCity Brass, MADRAPUR, Teddy Harpo one man band és Tibi and the Otters Wolfolks.

Az esti fellépőkről folyamatos tájékoztatást ígértek a szervezők. A Veszprémi Utcazene Fesztivál Facebook-oldalán közzétett posztban egy ideiglenes lejátszási lista található az idei nemzetközi fellépőkből. Itt lesz Mike Andersen, Allie Sherlock, Ezra Hesper és még sokan mások.

A fesztivált augusztus 25-28. között rendezik meg Veszprém belvárosában.

vehir.hu
további cikkek
Fergeteges hangulatban telt és zárult az Utcazene Fesztivál Fergeteges hangulatban telt és zárult az Utcazene Fesztivál A szombati zárónapon a győzteseket is kihirdették. A közönségdíjat a Quack zsebelte be, míg a szakmai díjat a Magácska érdemelte ki. 2023. július 23. 19:26 Zeneiskola után sem kell eltenni a fúvós hangszert, van hol muzsikálni vele Zeneiskola után sem kell eltenni a fúvós hangszert, van hol muzsikálni vele Van az a furcsa anomália az életben, hogy gyerekként még számos művészeti tevékenységet végzünk, felnőve viszont sokszor csak a szekrényben elzárva fekszik a klarinét vagy éppen a megszáradt festőkészlet. Pedig ennek nem kellene így lennie. Remekül példázza ezt az Utcazene Fesztiválon is fellépő, újjáalakult Erkel Ferenc Fúvószenekar. 2023. július 23. 12:22 Néhány tipp, hogy ne vessz el a bőség zavarában az Utcazenén Néhány tipp, hogy ne vessz el a bőség zavarában az Utcazenén A szerkesztőségben mindannyian bedobtunk a kalapba egy-egy nemzetközi fellépőt az idei felhozatalból, akiket szerintünk érdemes meghallgatni. 2022. július 20. 12:30 Játszóházat szervez a Királynék Földjén az Utcazene Fesztiválra Utcazene Fesztivál Játszóházat szervez a Királynék Földjén az Utcazene Fesztiválra A héten induló fesztivál ideje alatt minden nap várják majd a kisgyermekeseket a posta előtti téren. A játék mellett a szervezők ötleteket, véleményeket is várnak a Királynék Földjén programhoz kapcsolódóan, amellyel a következő hónapokban egyre sűrűbben lehet majd találkozni. 2022. július 19. 15:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.