Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 22. Júlia, Rita
Veszprém
15°C
2024. május 22. Júlia, Rita
Veszprém
15°C

Családi nyílt napot tart a VHK Kft. a veszprémi Hulladékudvarban

2021. augusztus 10. 13:36
A VKSZ ZRt. a nyári hónapokban is kiemelt figyelmet fordít(ott) arra, hogy a szünidő alatt is bekapcsolódási lehetőséget biztosítson a legifjabb generáció számára a környezettudatos szemléletformálást népszerűsítő programokba. A folytonosság elvét képviselve szeptember első hétvégéjén, 4-én ismét a játékos tanulásé a főszerep.

A társaság Kistó utcai telephelyén a VHK Nonpforit Kft. bevonásával családi Nyílt Nap keretein belül a Hulladékudvar megnyitja kapuit az érdeklődők számára, hogy testközelből nyújtson betekintést mindennapi működésébe. 

Mi a különbség szemét és hulladék között? Mennyi élete van egy kidobott kanapénak? Hulladékból kosárlabda? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak választ kicsit és nagyok egyaránt. S ami a programokat illeti: játékos vetélkedők, „Földmentő akció”, kukásautó megtekintés úgy, ahogy a hétköznapokban nem láthatjuk, betekintés a Hulladékudvar „kulisszái mögé”, komposztálás egy igazi ökorobottal. 

A program a TOP-7.1.16-H-ESZA-2019-00972 „Környezettudatossági szemléletformálás Veszprémben” című projekt keretein belül valósul meg.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációkat  a projekt@vkszrt.hu e-mail címre, vagy az alábbi regisztrációs link alatt várják a szervezők:

https://gondoldujra.ticketninja.io/

vehir.hu
további cikkek
Megnyílt a Bara-ház: esély a koraszülötteknek, remény a szülőknek Megnyílt a Bara-ház: esély a koraszülötteknek, remény a szülőknek „Az orvos és a gyógytornász is mesehős, (…) Lépésről lépésre mesét szőnek.” – Az alkalomra írt dal szövegében ezek a sorok is szerepeltek, amikor kedden délelőtt hivatalosan is megnyitott a Bara-ház Korai Fejlesztő Központ Veszprémben. tegnap 22:29 Boldog gyereknapot varázsolt a Cholnoky Kerekasztal Boldog gyereknapot varázsolt a Cholnoky Kerekasztal Játékokkal lepte meg a Cholnoky Kerekasztal Egyesület a lakótelep három köznevelési tagintézményét gyereknap alkalmából. tegnap 18:56 Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos örömmel számolt be arról, hogy Magyarország is képviseltette magát az EuroFAWC-on, május középén Edinburgh-ban. tegnap 13:26 Ismét több ezer diák kapott új notebookot ingyenesen oktatás Ismét több ezer diák kapott új notebookot ingyenesen Folytatódott az ingyenes notebookok kiosztása a veszprémi iskolákban is, ezúttal az ötödik, hatodik és kilencedik évfolyamos diákok juthattak hozzá az eszközökhöz, amiket a magyar kormány biztosít az ország iskolásainak és pedagógusainak. tegnap 15:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.