Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C

Dudaron találkoztak a térség nyugdíjasai

2021. augusztus 28. 12:00
Harmadik alkalommal rendeztek szenior találkozót a térség nyugdíjas klubjainak pénteken, ezúttal Dudaron.

Harmadik alkalommal rendeztek szenior találkozót a térségben, Herend és Kislőd után ezúttal Dudaron. Az egész napos rendezvényre 25 településről mintegy ötszáz résztvevőt vártak.

A délelőtti megnyitón Ovádi Péter parlamenti képviselő a közösségeket méltatta, akik a hosszú szünet után ismét aktívan működhetnek. Mint mondta, a szenior találkozó évről évre népszerűbb, az első alkalom után nem gondolták, hogy ekkora rendezvénnyé növi ki magát.

A vendéglátó település képviseletében Tóth Edina Kitti polgármester üdvözölte a megye számos pontjáról érkezett nyugdíjasokat. A polgármester elárulta, hogy az idei program szervezésében a 45 fős helyi, főleg idősek alkotta életmód klub vállalt oroszlánrészt, a klubtagok a program során reggeltől estig dolgoznak azon, hogy minden résztvevő jól érezze magát. Hozzátette: mindenkinek kívánja, hogy olyan közösségekben tölthesse az idejét, mint a dudari, nevessünk sokat, töltsük meg tartalommal az életet! 

Az biztos, hogy a péntek ennek az útmutatásnak a szellemiségében telt: a színpadon egymást váltották a nyugdíjas klubok, akik színes műsorokkal mutatkoztak be közönségüknek. A nap fénypontjaként az Apostol együttes koncertezett délután.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.