Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
0°C
2024. március 19. József
Veszprém
0°C

Máris a helyére kerültek a Füredi úti csomópont első hídgerendái

2021. szeptember 17. 15:11
Egy nappal a csomópont lezárása után már a helyére is emelték a Füredi úti csomópontban az első hídgerendákat. Az érintett szakasz várhatóan a jövő nyárig elkészül.

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Füredi úti csomópontot csak a nyári turistaszezont követően zárták le a forgalom elől, hogy elkezdjék építeni az Almádi úthoz hasonlóan a felüljárót és a városba be- és kivezető csomópontot.

Pénteken kora délután a darusautó már a helyére is emelte a felüljáró első hídgerendáit, a következő napokban pedig folytatják ezt a munkát.

A tervek szerint a csomópont a jövő nyárig, a következő forgalmasabb turistaszezon kezdetéig elkészül és birtokba vehetik az autósok.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Veszprémi ellenzék: nem járható ez az út! 8-as út Veszprémi ellenzék: nem járható ez az út! A Veszprémet kikerülő 8-as főút nyugati szakaszának fejlesztését sürgeti a helyi ellenzék, valamint aggodalmuknak is hangot adtak, amiért ez a beruházás egyelőre – nem tudni meddig – kikerült az államilag finanszírozott projektek közül. Erről Hartmann Ferenc, az MSZP helyi önkormányzati képviselője és Grőber Attila, Veszprém vármegye és Pápa DK-s önkormányzati képviselője beszéltek hétfő délután az érintett szakasz mellett. 2024. január 30. 11:32 Felújítás miatt forgalomkorlátozás lesz a városlődi völgyhídon Felújítás miatt forgalomkorlátozás lesz a városlődi völgyhídon Felújítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 8-as főúton, az Ajka és Veszprém között elhelyezkedő Városlődi völgyhídon – közölte a társaság. 2023. augusztus 30. 11:34 Csütörtökön ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend az új 8-ason Csütörtökön ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend az új 8-ason 2023. április 19. 8:42 Módosító indítvány az MSZP-től a helyi útfejlesztési projektekért útfejlesztés Módosító indítvány az MSZP-től a helyi útfejlesztési projektekért Több veszprémi útfejlesztési projekt kapcsán arra kérte Hartmann Ferenc, helyi szocialista önkormányzati képviselő az Országgyűlés MSZP-frakcióját, hogy nyújtsanak be módosító indítványt az ország 2023-as költségvetéséhez. Mindezt annak érdekében, hogy megvalósulhassanak ezek a beruházások, amelyeknek a tervei készen vannak, de a forrás jelenleg nem áll rendelkezésre. 2023. március 27. 13:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.