Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. június 14. Vazul
Veszprém
22°C
2024. június 14. Vazul
Veszprém
22°C

Idén is virágba borították Veszprémet

2021. szeptember 25. 12:00
Pénteken a Kálvin János parkban adták át a Virágos Veszprém idei díjait.

A Kálvin János Parkban adták át a Virágos Veszprém városszépítő versenyének díjait. A legszebb kertek, balkonok tulajdonosai emlékplakettel gazdagodtak. Az elismeréseket Jung Edina, a Virágzó Veszprém Egyesület elnöke és Ovádi Péter parlamenti képviselő adták át.

Ovádi köszönetet mondott a megjelenteknek azért, hogy virágaikkal a város minden részén hozzájárultak Veszprém szépüléséhez. Mint mondta, a politikusok beruházásokról döntenek, a város lelkét azonban a környezetükért tenni akaró közösségek adják. A képviselő megköszönte a Lokálpatriótáknak, hogy annak idején életre hívták ezt a kezdeményezést, a Virágzó Veszprém Egyesületnek pedig, hogy azóta is életben tartják.

A képviselő és a Virágzó Veszprém Egyesület vezetősége külön köszönetet mondott Molnár Ernőnek, aki tizenöt évvel ezelőtt felkarolta az akkor már elmondása szerint tetszhalott állapotban lévő kezdeményezést. Megjegyezte: a Lokálpatrióták és azóta a Virágzó Veszprém Egyesület is számos más téren igyekeznek a város szépítéséért dolgozni, több körforgalomban is elhelyeztek műtárgyakat, és a Haszkovó lakótelep egykori építői emlékére is avattak emléktáblát.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az EB-t Nincs teljes egyetértés a veszprémi közszereplők körében sem, hogy ki nyeri az EB-t Szombaton délután Svájc ellen elkezdődik a magyar labdarúgó válogatottnak is az európai kontinensviadal, a csapattal szembeni elvárások pedig a veretlenül megvívott csoportmérkőzések után tovább nőttek. De vajon mire számítanak a csapattól az ismert veszprémi közéleti és kulturális szereplők? Városvezetőt, egyházi elöljárót, sportolót, zenészt és rendőrkapitányt is kérdeztünk erről, valamint arról, hogy ők kit várnak végső győztesként az Európa-bajnokságon. ma 14:13 Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! Köszönet a veszprémi pedagógusok hűségéért! A pedagógusokat ünnepelték csütörtök délután a Lovassy László Gimnáziumban, ahol átadták a Ranolder-díjakat. ma 11:25 Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Szinetár Miklóssal, Puzsér Róberttel, de veszprémi alkotókkal is érkezik az Ünnepi Könyvhét Június 20-22. között rendezi Veszprém az Ünnepi Könyvhetet. Az eseményt Gryllus Dániel, a Kaláka Kossuth-díjas zenésze nyitja meg. tegnap 17:53 Can you make it? – A Pannon Egyetem három volt diákja telefon és pénz nélkül vágott át Európán Can you make it? – A Pannon Egyetem három volt diákja telefon és pénz nélkül vágott át Európán Mi kell ahhoz, hogy készpénz, hitelkártya és mobiltelefon nélkül, egy tálca Red Bullt valutaként használva vágjunk át fél Európán? Ezt a kérdést válaszolta meg három volt diákja a Pannon Egyetemnek, Horváth Ádám, Csrepka Máté és Hutvágner Dániel, amikor részt vettek a Red Bull „Can You Make It?” kihívásban. A verseny során 1257 nevű csapatukkal Milánóból Berlinbe utaztak, összegyűjtve a legtöbb pontot a magyar csapatok közül. tegnap 14:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.