2022. január 27.
//
Angelika névnap

Idén is virágba borították Veszprémet

Pénteken a Kálvin János parkban adták át a Virágos Veszprém idei díjait.

A Kálvin János Parkban adták át a Virágos Veszprém városszépítő versenyének díjait. A legszebb kertek, balkonok tulajdonosai emlékplakettel gazdagodtak. Az elismeréseket Jung Edina, a Virágzó Veszprém Egyesület elnöke és Ovádi Péter parlamenti képviselő adták át.

Ovádi köszönetet mondott a megjelenteknek azért, hogy virágaikkal a város minden részén hozzájárultak Veszprém szépüléséhez. Mint mondta, a politikusok beruházásokról döntenek, a város lelkét azonban a környezetükért tenni akaró közösségek adják. A képviselő megköszönte a Lokálpatriótáknak, hogy annak idején életre hívták ezt a kezdeményezést, a Virágzó Veszprém Egyesületnek pedig, hogy azóta is életben tartják.

A képviselő és a Virágzó Veszprém Egyesület vezetősége külön köszönetet mondott Molnár Ernőnek, aki tizenöt évvel ezelőtt felkarolta az akkor már elmondása szerint tetszhalott állapotban lévő kezdeményezést. Megjegyezte: a Lokálpatrióták és azóta a Virágzó Veszprém Egyesület is számos más téren igyekeznek a város szépítéséért dolgozni, több körforgalomban is elhelyeztek műtárgyakat, és a Haszkovó lakótelep egykori építői emlékére is avattak emléktáblát.

vehir.hu
Kovács Bálint

További cikkek

Technikaversennyel kezdik a toborzást a Szakiparkba
Technikaversennyel kezdik a toborzást a Szakiparkba
Veszprém megyei általános iskolák 6-7-8. osztályos tanulói számára hirdet versenyt a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az önkormányzattal és a VKSZ Zrt.-vel karöltve, melynek célja a fémmegmunkálásra épülő szakmák, valamint a hamarosan elkészülő Szakipark népszerűsítése.
Romlott a levegő minősége az ország több pontján
Romlott a levegő minősége az ország több pontján
Ajkán egészségtelennek minősítette a levegőt a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán.
Hivatalos: Ovádi Péter lesz a Fidesz jelöltje áprilisban
Hivatalos: Ovádi Péter lesz a Fidesz jelöltje áprilisban
A Fidesz országos választmánya döntött az egyéni választókerületi jelöltekről - jelezte közleményében a párt.
Hamarosan megnyílhat a felújított Kinizsi-vár
Hamarosan megnyílhat a felújított Kinizsi-vár
Tavaly minden eddiginél többen látogatták a magyarországi kastélyokat, idén tíz hazai felújított létesítmény nyílik meg nyár végéig, köztük a nagyvázsonyi is- írja a Turista magazin.
Költségvetési csalás bűntette is felmerülhetett Kész Zoltán 2015-ös kampánya során
Költségvetési csalás bűntette is felmerülhetett Kész Zoltán 2015-ös kampánya során
Tiltott pártfinanszírozás lehetősége is felmerülhetett a 2015-ös veszprémi időközi országgyűlési választás során Kész Zoltán kampánya körül. A PestiSrácok információi szerint a NAV költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt már nyomoz az ügyben, amelynek hátterében Czeglédy Csaba, Gyurcsány egyik közeli embere is feltűnik.