2021. október 16.
//
Gál névnap

Ovádi Péter is reagált az ellenzéki előválasztás eredményére

2021. szeptember 29. 22:28
A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője a demokratikus alapelveket kérdőjelezte meg az előválasztás kapcsán a veszprémi példa alapján.

A képviselő a közösségi oldalán tette közzé az alábbi posztot:

Véget ért az ellenzéki előválasztásnak nevezett bohózat első felvonása. Ezzel együtt meg is van a Gyurcsány-show első áldozata Katanics Sándor személyében. Egyszerre elkeserítő és felháborító, hogy a magukat a demokrácia élharcosainak kikiáltó ellenzéki pártok ilyen méltatlan és antidemokratikus módon vették el saját emberüktől azt a lehetőséget, hogy megmérettethesse magát az előválasztáson. Habár Katanics Sándor nézeteivel a legtöbb esetben egyáltalán nem tudok azonosulni, mégis felháborít, hogy Gyurcsányék még azt sem engedték neki, hogy Veszprém egyik közkedvelt politikusaként startvonalhoz állhasson az előválasztáson. Ez az eset is jól példázza azt, milyen álságos viszonyok uralkodnak az ellenzéki oldalon, és, hogy mire számíthatnánk akkor, ha a Gyurcsány vezette roncskoalíció hatalomra kerülne Magyarországon.

vehir.hu

További cikkek

Veszprém egyik legsűrűbben lakott részén nyitott Jelenlét Pontot a Karitász
Veszprém egyik legsűrűbben lakott részén nyitott Jelenlét Pontot a Karitász
A segítségre szorulók október 18-tól a Haszkovó úti lakótelepen kereshetik a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász munkatársait.
Veszprémből indult útjára a Középiskolai MTA Alumni Program
Veszprémből indult útjára a Középiskolai MTA Alumni Program
Freund Tamás, neurobiológus, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke hívta életre azt az alumni programot, amelynek több célja közül az egyik, hogy népszerűsítse a tudományos gondolkodást és pályát a fiatalok körében. A Lovassy László Gimnázium egykori tanulójaként a nemzetközileg is elismert tudós a saját alumni intézményében, Veszprémben indította útjára ezt a kezdeményezését pénteken.
Biztonságosabban kerékpározhatnak a királyszentistvániak
Biztonságosabban kerékpározhatnak a királyszentistvániak
Felavatták a Királyszentistvánt Litérrel összekötő kerékpárutat péntek délelőtt.
Új lendületet kapott a Cholnoky városrész közössége
Új lendületet kapott a Cholnoky városrész közössége
Ismét ülésezett a 2019-ben életre hívott Cholnoky-kerekasztal, amelynek vendége is volt Navracsics Tibor személyében. A találkozón a kormánybiztos beszámolt az Európa Kulturális Fővárosa Program legfrissebb eredményeiről és várható eseményeiről, mellette pedig a városrész közeljövőben tervezett programjairól és fejlesztéseiről is tárgyaltak a résztvevők.
Bölcsőde épül Balatonalmádiban
Bölcsőde épül Balatonalmádiban
A 66 fő ellátására alkalmas intézményt várhatólag jövő tavasszal adhatják át.