Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Bemutatta veszprémi jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom

2021. október 11. 15:35
A párt a helyi szervezetet két éve elnöklő Kovacsics Zsoltot indítja Veszprém megye 1. számú egyéni választókerületében.

-A Mi Hazánk Mozgalom még tavasszal jelentette be, hogy önálló miniszterelnök-jelöltet (Toroczkai László személyében), valamint önálló országgyűlési képviselő-jelöltet indít mind a 106 választókörzetben a Fidesz és a balliberális jelölttel szemben- közölte Pakusza Zoltán, a párt alelnöke hétfő délután Veszprémben. Mint a Szentháromság téren tartott sajtótájékoztatón elmondta, szerinte 2022-ben az emberek előtt két válaszút lehetséges: az egyik, hogy marad az elmúlt 30 év politikai váltógazdálkodása, - a Fidesz és a balliberális oldal-, a másik a Mi Hazánk Mozgalom. Pakusza úgy látja, a parlamentben szükség van egy harmadik erőre, ezért az összes választókörzetben megadják a lehetőséget a választóknak arra, hogy rájuk szavazzanak.

Pakusza Zoltán a párt alelnöke, és Kovacsics Zsolt, a Mi Hazánk Mozgalom Veszprém megye 1. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.Pakusza Zoltán a párt alelnöke, és Kovacsics Zsolt, a Mi Hazánk Mozgalom Veszprém megye 1. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

A Mi Hazánk Veszprém megye 1. számú egyéni választókerületében a veszprémi szervezetük elnökét, a jelenleg Várpalotán élő, és ott a 2019-es önkormányzati választásokon induló Kovacsics Zsoltot indítja. Kovacsics a bemutatást követően úgy fogalmazott, szerintük a mai politikai élet egyik nagy hibája a mentelmi jog jelenlegi alkalmazása, ezért szeretnék azt úgy megváltoztatni, hogy hibázásuk esetén a parlamenti képviselők se legyenek kivételek.

-A Mi Hazánk szerint azonnal meg kell szüntetni Covid-oltás kötelező jellegét is, mely az egészségügyben több ezer dolgozó munkáját és megélhetését veszélyezteti. A rendvédelmi erőknek 100%-os béremelést kell adni, hogy az elvándorlást csökkentsék, és a fiatalok számára vonzóvá tudjuk tenni a pályát, továbbá vissza kell hozni a szolgálati nyugdíjat is-mondta Kovacsics. A párt azt is szeretné elérni, hogy a férfiak 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhassanak.

Ge. Á.
Kovács Bálint
további cikkek
Talpra Magyar Péter, hív a haza! Talpra Magyar Péter, hív a haza! Mivel a rendszer megdőlt péntek délután három órakor az Andrássy úton, ahol egy nagyobb pedagógustüntetésnyi ember gyűlt össze – majd sétált tovább egy része Karácsony "Gelgőre" - a belbudai Petőfi-imitátor zászlóbontásán, ezért ez már nem is publicisztika, csupán egy lábjegyzet Magyar Péter bestseller életművén.   2024. március 18. 14:59 Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének a budapesti Fidesz Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP szövetség főpolgármester-jelöltjének a Fidesz budapesti választmánya egyhangú döntéssel - közölte a budapesti Fidesz a közösségi oldalán. 2024. március 14. 18:47 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt választás 2024 Egyszerre bomlik szét és áll össze újra a baloldal Veszprémben, pont 100 nappal a választás előtt Az önkormányzati közgyűlésben éppen feloszlott az egyik ellenzéki frakció, miközben egy másik összeállt. A városháza falain kívül pedig még nagyobb az átrendeződés a megosztott baloldalon. A kérdés már csak az, hogy a régi, vagy az újszerű formáció bír nagyobb erővel? Száz nappal a választás előtt jobb- és baloldalon is felsorakoztak a csapatok, egyetértés pedig úgy tűnik, hogy csak egy dologban van. 2024. március 1. 13:30 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben választás 2024 Porga Gyulával az élen és több új képviselővel folytatná a kormánypárt Veszprémben Porga Gyula negyedik alkalommal is megméretteti magát a polgármesterségért, a következő önkormányzati ciklusra pedig konkrét stratégiája is van a Veszprémet 2010 óta irányító városvezetőnek. A hivatalos bejelentésre szerda délután került sor, amikor a Fidesz-KDNP pártszövetség beelőzve az összes ellenzéki csoportosulást, megnevezte azt a tizenkét képviselő-jelöltet is, akik az egyéni körzetekben indulnak majd. A jelöltek közt több új név is szerepel, néhányan viszont az eddigi képviselőtestületből befejezik az ilyen jellegű politizálást. 2024. február 28. 16:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.