Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mészáros Zoltán a Magyar Fesztivál Szövetség elnökségi tagja lett

2021. november 12. 14:48 // Forrás: VeszprémFest
November 11-én tartotta vezető választó ülését a Magyar Fesztivál Szövetség Művészeti tagozata. Az online formában szervezett titkos szavazás kiegészült egy találkozóval, ahol segítséget kaphatott mindenki a voksa leadásához.

A szeptemberi tisztújító közgyűlés tagozati ülésén két fesztiválvezető fogadta el jelölését a tagozatvezetői posztra, Oszkó-Jakab Natália (Kerekdomb Fesztivál) és Mészáros Zoltán (VeszprémFest), így közülük került ki az új vezető.

25%-os részvételi arány mellett a többség a Magyar Fesztivál Szövetség Művészeti tagozatának élére Mészáros Zoltánt választotta. Mészáros Zoltán a VeszprémFest és a Rozé Rilzling Jazz Napok alapítója, ötletgazdája és ügyvezetője valamint a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa 2023 főtanácsadója.

Az újonnan megválasztott tisztségviselő automatikusan bekerül a szövetség elnökségébe, így sok pihenőre nincs idő, hiszen november 15-én ül újra össze az MFSZ vezetése, immáron majdnem teljes létszámmal.

A 8 fős elnökség akkor lesz újra teljes, ha a Népművészeti és Hagyományőrző tagozat is megválasztotta új vezetőjét, amely szék azért üresedett meg, mert az eddigi tagozatvezetőt Szigetvári Józsefet az őszi tisztújító alelnöknek választották.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.