Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium stratégiai partnere nyitott irodát Veszprémben

2021. november 24. 11:52
A munkaerő-közvetítéssel foglalkozó WHC Csoport 30 éves tapasztalattal rendelkezik a HR piacon.

Veszprém belvárosában nyitott irodát a 100% magyar tulajdonban lévő WHC Személyzeti Szolgáltató Kft. A vállalkozás 2020-ban kötött stratégiai megállapodást az Innovációs és Technológiai Minisztériummal többek közt azzal a céllal, hogy az aktív korúak foglalkoztatási szintjét 80%-ra emeljék.

Hegedűs Barbara alpolgármester az iroda szerdai megnyitóján úgy fogalmazott, a vállalkozás Veszprémbe való települése remélhetőleg enyhíteni tud az évek óta tapasztalható városi munkaerőhiányon, és segíteni tud annak kezelésében.

Göltl Viktor, a WHC Csoport ügyvezetője és Hegedűs Barbara alpolgármester.Göltl Viktor, a WHC Csoport ügyvezetője és Hegedűs Barbara alpolgármester.

Göltl Viktor, a WHC Csoport ügyvezetője kiemelte, az ITM-mel való megállapodásban vállalták, hogy a magyar piac fejlődéséért dolgoznak, és korszerű toborzási rendszerek segítségével hozzájárulnak a helyi munkaerőpiac fejlődéséhez. – Hosszútávon szeretnénk Veszprém hasznára lenni- mondta. A megnyitón Ferenczy Gábor, az önkormányzati tulajdonban lévő Pro-Veszprém Nonprofit Kft. ügyvezetője jelezte, a cég szívesen működik együtt a WHC Csoporttal annak érdekében, hogy javítsák a város foglalkoztatási mutatóit.

Ge. Á.
további cikkek
Vége a korlátozásoknak, újra munkaerőhiány van Vége a korlátozásoknak, újra munkaerőhiány van Az elmúlt időszakban a világjárvány átalakította a munkaerőpiacot, nyár elejére azonban visszarendeződött a pandémia előtti évhez hasonló állapotra: ismét munkaerőhiány mutatkozik, csakúgy, mint 2019-ben. 2021. július 5. 21:31 Ne hagyja az utolsó pillanatra a lejárt okmányok cseréjét! Ne hagyja az utolsó pillanatra a lejárt okmányok cseréjét! A járványhelyzet és a foglalkoztatás állapotáról, valamint a kormányhivatal esedékes feladatairól számolt be hétfői sajtótájékoztatóján Takács Szabolcs kormánymegbízott. 2021. július 5. 15:01 A legnagyobb siker a közös gondolkodás kialakítása A legnagyobb siker a közös gondolkodás kialakítása Bár a munkaerőpiaci helyzet még nem teljesen megoldott, a gazdasági szereplőknek továbbra is nagy szükségük van szakképzett munkavállalókra, mégis sikeres volt a 2016-ban indított Foglalkoztatási Paktum: a partnereknek sikerült közös gondolkodást kialakítaniuk, amely Porga Gyula polgármester szerint a kezdeményezés legfontosabb eredménye. 2021. június 30. 14:02 Van még lehetőség a Foglalkoztatási Paktum együttműködéseiben Foglalkoztatási Paktum Van még lehetőség a Foglalkoztatási Paktum együttműködéseiben Mintegy 700 fő bevonásával sikeresen zárult a Foglalkoztatási Együttműködés a Veszprémi Járásban című projekt, Ferenczy Gábor szerint azonban érdemes lenne a folytatáson is elgondolkodni, hiszen a kialakult kapcsolatok jó alapul szolgálhatnak a jövő problémás kérdéseinek megoldásában. A Paktumban konzorciumi partnerként résztvevő Pro Veszprém Nonprofit Kft. ügyvezetőjével a munkaerőhiány sikeres menedzseléséről beszélgettünk. 2021. június 29. 11:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.