Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hátrányos helyzetű családoknak, gyerekeknek, állatoknak gyűjtenek

2021. december 7. 9:19
Második alkalommal rendez jótékonysági akciót Veszprémben a Polgári Csapat Ifjúsági és Kulturális Egyesület.

Két faházat helyeznek ki a Cholnoky iskola elé, itt várják  a családok és gyerekek részére szánt tárgyi adományokat, például jó állapotban lévő ruhákat, játékokat, társasjátékot, könyveket, pelenkákat és tartós élelmiszert, valamint az állatok számára beérkező felajánlásokat.

"Mivel közös ügyünk az állatvédelem, a Vackoló Állatmenhely javára gyűjtünk állateledelt, konzerveket, friss almot és kutya-macska játékokat a felajánlóktól" – írják a szervezők közleményükben.

A faházaknál december 11. és 19. között 15 órától 17 óráig van lehetőség az adományok leadására, amiket az önkéntesek a biztonsági intézkedések betartása mellett vesznek át, majd lefertőtlenítik a csomagot és elraktározzák.

Illusztráció: Joel Muniz on Unsplash Illusztráció: Joel Muniz on Unsplash

Arra kérik az adakozókat, hogy az adományokat becsomagolva hozzák magukkal, hogy a tartalmához ne kelljen hozzáérni, illetve írják rá a dobozra, hogy mit tartalmaz a csomag, valamint ha csak gyermek részére ajánlják, hogy fiú vagy lány részére, életkor megjelölésével - mindezt a könnyebb szétosztás érdekében. Amennyiben a megjelölt időszakban nem tudják tárgyi felajánlásukat megtenni, de szeretnének adakozni, az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek: 06 30 501 5314. 

A szervezők ezzel együtt azt kérik, aki teheti, pénzzel is támogasson két szervezetet: a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványt (számlaszám: 11600006-00000000-85280872) és a Vackoló Közhasznú Állatvédő Egyesületet (számlaszám: 10404041-00019188-00000009). A járványhelyzet miatt, az idén nincs lehetőség készpénzes támogatásra, viszont aki anyagilag támogatná a két szervezetet, az megteheti banki átutalással, a fent megadott számlaszámra és az alábbi közleménnyel: Adománygyűjtés 

A szervezők ígérete szerint a beérkezett adományokat még karácsony előtt eljuttatják a rászoruló gyermekeknek és az állatmenhelynek.

A jótékonysági akció megvalósításában közreműködők:

  • Sótonyi Mónika önkormányzati képviselő
  • Weapon Group Kft.
  • Partner Medical
  • Polgári Csapat Ifjúsági és Kulturális Egyesület 
  • Fidelitas Veszprém
  • Gyermekekkel a Kutyákért – Kutyákkal a gyermekekért Alapítvány
  • Veszprémi Futsal Club
  • F&F Building Kft.
vehir.hu
további cikkek
Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Ezeket a termékeket lopják el a legtöbben Szinte nincs olyan üzletlánc, ahol ne tapasztaltak volna emelkedést a bolti lopásokban az elmúlt évben. A kereskedők több védekező intézkedést is bevezettek a tolvajok ellen. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mely mik jelenleg a slágertermékek a bolti lopásoknál. ma 11:32 Van jövője az Óváros Piacnak? Van jövője az Óváros Piacnak? Gerstmár Ferenc, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője a kistermelők – és az EKF gazdátlan projektjének, az Óváros Piacnak – fontosságáról beszélt a hétfő reggeli sajtótájékoztatón. tegnap 13:59 Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte Balatonalmádiban dőlhet el az új köztársasági elnök kiléte A kormánypártok szerdán és csütörtökön, Balatonalmádiban tartják a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülésüket, amelyen döntenek az új államfőjelölt személyéről is - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. 2024. február 19. 17:05 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével választás 2024 Kezd testet ölteni egy baloldali formáció Veszprémben Adamecz Zoltán főszereplésével Egyelőre zárt ajtók mögött, de már lehet, hogy formálódik egy baloldali együttműködés Veszprémben. Csütörtökön az Adamecz Zoltán nevével fémjelzett Együtt Veszprémért Egyesület tagsága találkozott egy belvárosi vendéglátóhelyen az LMP-s Gerstmár Ferenccel és a párt országos társelnökével, Ungár Péterrel. Habár a találkozó zárt ajtók mögött zajlott, portálunk megpróbálta kideríteni, hogy mi történt valójában csütörtök este. Jelenleg több ellentmondás is van még a történetben, de az már körvonalazódik, hogy a baloldal zöldebbik fele igyekszik felsorakozni Adamecz mellett. 2024. február 19. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.