Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

500 forintért látogatható az állatkert az ünnepi időszakban

2021. december 21. 15:29
Kedvezményes áron, egységesen 500 forintért látogatható a Veszprémi Állatkert december 24. és január 2. között.

Az akciót Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter parlamenti képviselő jelentették be kedden.

Az állatkertben soha nem látott fejlesztési hullám valósult meg az elmúlt években, a zoo minden évben tudott újdonságot mutatni a látogatóinak – mutatott rá a polgármester. Hozzátette: azért is kezdeményezték az ünnepi akciót, mert fontos, hogy az intézmény ne csak a turistáknak nyújtson feledhetetlen élményeket, hanem a veszprémieknek is. 

Porga Gyula, Ovádi Péter, Török LászlóPorga Gyula, Ovádi Péter, Török László

Ovádi Péter az akció részleteit ismertetve elmondta: december 24. és január 2. között 500 forintos áron lehet belépőjegyet váltani az állatkertbe.

Török László igazgató kérdésre válaszolva elárulta, hogy az állatkert idén több mint 300 ezer látogatót fogadott, ami már csak azért is kitűnő eredmény, mert a pandémia miatt hosszú ideig zárva kellett maradniuk év elején, majd utána is egy ideig csak védettségi igazolvánnyal engedhettek be látogatókat, ami érezhetően visszafogta a forgalmat. Ennek ellenére a korábbi évek átlagosan 370 ezer fős látogatottságától nem is marad el annyira a 2021-es eredmény.

Schöngrundtner Tamás
Kovács Bálint
további cikkek
Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. tegnap 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. tegnap 14:04 Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Lakótelepen élni jó, ezt már zászló is hirdeti Csütörtökön ünnepélyes körülmények között felavatták a Jutasi lakótelep hivatalos zászlóját. tegnap 18:01 Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként közgyűlés Májustól megszűnik a fizetős parkolás szombat délelőttönként Beszámolt a rendőrkapitány, ötvenezres támogatást biztosít az önkormányzat az újszülötteknek – ülésezett a képviselő-testület csütörtökön. 2024. április 25. 15:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.