2022. május 24.
//
Eszter névnap

Elektromos rollert lehet nyerni a VKSZ-el

2022. január 18. 12:01
VKSZ Zrt.
Elégedettségi felmérést indított az ügyfelei körében a VKSZ Zrt. és a VHK Nonprofit Kft. A kérdőív kitöltői közt nyereményeket, többek közt egy elektromos rollert sorsolnak ki.

Hat közszolgáltatásról, a parkolásról, távhőszolgáltatásról, piacról, hulladékgyűjtő telep működéséről, hulladékgazdálkodásról és az ügyfélszolgálat működéséről várja a veszprémiek véleményét a városi szolgáltató. Mint írják, a felmérés célja, hogy visszajelzést kapjanak ügyfeleiktől és a jövőben még nagyobb elégedettséggel tudják végezni a munkájukat.

Hozzáteszik, hogy a vélemények a kérdőívet kitöltők nevének és egyéb személyes adatainak rögzítése nélkül kerülnek feldolgozásra, ugyanakkor aki megadja nevét és személyes adatait, az egy nyereményjátékban is részt vehet, amelyben egy 110.000 forint értékű éves nappali bérletet lehet nyerni a Bagolyvár parkolóházba, illetve egy másik szerencsés veszprémi egy elektromos rollerrel gazdagodhat.

A kérdőívet erre a linkre kattintva lehet elérni.

A kérdőív 2022. március 13-ig elérhető.

vehir.hu

További cikkek

Megszépül a népszerű futópálya
Megszépül a népszerű futópálya
A szakképzésben rejlő kreativitást élhették át a gyerekek
A szakképzésben rejlő kreativitást élhették át a gyerekek
Általános iskolások keze munkáját dicsérik azok a kis homokfutó autók, amelyeket a Szakipark projekt keretében meghirdetett pályázaton készítettek el különböző fa- és fémelemek megmunkálásával. A legügyesebb alkotásokat kedden díjazták az iparos parkban, ahol szóba került az is, hogyan kapcsolódik ez a játékos program a térség egyik legnagyobb ipari beruházáshoz.
Szombaton a családokat várják a fenntarthatósági napra
Szombaton a családokat várják a fenntarthatósági napra
Ismét megrendezi fenntarthatósági programját a VKSZ Zrt. Pénteken iskolás csoportokat vártak, a szombat a családoké a vidámparki tó körül zajló programokon.
A fenntarthatóság nem egy aktuális divatirányzat
A fenntarthatóság nem egy aktuális divatirányzat
A fenntarthatóság, azaz a rendelkezésre álló erőforrások hatékony és ésszerű kihasználása a VKSZ Zrt. filozófiája, és társadalmi felelősségvállalási programjának alapja, mely köré színes rendezvényt álmodott meg. Ez a Fenntarthatóság MindenKOR, amit idén április 23-án, szombaton szerveznek meg a Veszprémvölgyben.
Szemétszállítás tegnap is volt és holnap is lesz Veszprémben
Szemétszállítás tegnap is volt és holnap is lesz Veszprémben
A fake news jelenség minősített esete az, ami a veszprémi szemétszállítás körül kialakult az elmúlt napokban. Az országos médiában is megjelent hírt, miszerint sztrájkbizottság alakult és leállhat a megyeszékhelyen a hulladék elszállítása a valóságnak több szempontból sem felel meg, amit a szolgáltató tételesen cáfolni is tudott. Portálunk ráadásul olyan információk birtokába jutott, amiből az körvonalazódik, hogy az ügy mögött egy ember személyes hadjárata állhat.