2022. május 24.
//
Eszter névnap

Már Facebook-on is jelen van a V-Busz

2022. január 20. 12:00
A közösségi közlekedésért felelős szolgáltató elindította hivatalos Facebook-oldalát, ahol menetrendi, valamint egyéb szolgáltatásaival kapcsolatos információk mellett érdekes kulisszatitkokat is bemutatnak majd a jövőben a lila színű buszokról.

V-Busz Veszprém néven lehet megtalálni a közösségi médiában a lila színű buszokat üzemeltető közszolgáltatót. Az idén elindított új oldallal több terve is van a V-Busznak, elsősorban hasznos és aktuális információkat fog közölni a veszprémi helyi járatos közlekedéssel kapcsolatban azért, hogy az utazóközönség még gyorsabban értesüljön ezekről a hírekről.

A V-Busznál azt ígérték, a közérdekű információk mellett időről időre közzétesznek olyan érdekes tartalmakat is, amelyek még nagyobb beketintést engednek a helyi járatos közlekedés kulisszatitkaiba.

A V-Busz Facebook-oldalát erre a linkre kattintva lehet elérni.

vehir.hu

További cikkek

Őszintén a V-Buszról gyerekszemmel
Őszintén a V-Buszról gyerekszemmel
Kihirdette a rajzpályázatának a végeredményét a V-Busz, amelyen általános iskolás gyermekek ábrázolták a lila buszokat a saját szemszögükből. A pályázaton végül minden helyezett és minden induló valamilyen interaktív jutalomban részesült.
Rekordszámú diákbérletet értékesített a V-Busz márciusban
Rekordszámú diákbérletet értékesített a V-Busz márciusban
Növekedett az utasszám, és ezzel együtt a jegy- és bérletárusításból származó bevétele is a V-Busznak tavaly, a tendencia pedig az idén tovább erősödött – derült ki a cég éves beszámolójából, amit csütörtökön vitatott meg közgyűlésén a képviselő-testület.
Betekintés a V-Busz szerelőműhelyébe
Betekintés a V-Busz szerelőműhelyébe
A V-Busz kulisszatitkaiba nyerhettek betekintést a VSZC Jendrassik-Venesz Technikum 11-es diákjai szombat délelőtt. A közlekedésgépésznek és karosszérialakatosnak készülő fiatalok a cég szerelőcsarnokában a járműflotta szervizhátterével és a forgalomirányítási munkával is megismerkedhettek.
Már netezni is lehet néhány V-Buszon
Már netezni is lehet néhány V-Buszon
Kísérleti jelleggel négy buszon elindította a WiFi-szolgáltatást a V-Busz.
V-BuszON, az új veszprémi utazástervező
V-BuszON, az új veszprémi utazástervező
Az Android és iOS alkalmazások között immár elérhető a V-BuszON – Veszprém menetrend alkalmazás, amely mobiltelefonra optimalizálva valós idejű utastájékoztatást és utazástervezést tesz lehetővé a veszprémi tömegközlekedésben.