Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

V-BuszON, az új veszprémi utazástervező

2022. január 28. 16:04 // Forrás: V-Busz
Az Android és iOS alkalmazások között immár elérhető a V-BuszON – Veszprém menetrend alkalmazás, amely mobiltelefonra optimalizálva valós idejű utastájékoztatást és utazástervezést tesz lehetővé a veszprémi tömegközlekedésben.

A V-Busz az utastájékoztató rendszerei megújításának következő lépéseként vezette be az új V-BuszON - Veszprém menetrend nevű mobilalkalmazását, amellyel még egyszerűbben lehet majd megtervezni a városon belüli utazást, a szolgáltató ígérete szerint.

Az alkalmazások elérhetők itt:

A “Megállóhelyek” listájából a kívánt megálló kiválasztását követően a képernyő jobb oldalán találhat három ponttal hívható elő az adott megállóból a következő időszakban induló autóbuszok listája (időpont szerint), a bal oldali három ponttal pedig a megállók szerint.

A “Kedvencek“-hez egy adott autóbuszvonal vagy egy adott megálló is könnyen hozzáadható.

A szolgáltató továbbá megköszönte az eddigi visszajelzéseket a webes utastájékoztató oldallal kapcsolatban, továbbá jelezték, ismét szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy az utasweb.vbusz.hu webes felület alapvetően a számítógépen történő útvonaltervezésre optimalizált. A hagyományos PDF formátumú menetrendek továbbra is a vbusz.hu/menetrend oldalon keresztül érhetők el.

Valamennyi platformra igaz, hogy a visszajelzések alapján év végéig nyerik el végleges formájukat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.