Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elhunyt dr. Gaál Zoltán

2022. január 31. 13:49 // Forrás: Facebook / Pannon Egyetem
Egykori rektorát gyászolja a Pannon Egyetem.

"Egyetemünk korábbi rektora, Dr. Gaál Zoltán professzor a mai nap elhunyt" – közölte közösségi felületén a Pannon Egyetem.

Közel öt évtizedes szakmai pályafutása során mindig a magyar felsőoktatás, az egyetem, a munkatársak, a hallgatók fejlesztését tartotta legfontosabb feladatának. Igazi építő dékánként és rektorként olyan maradandót alkotott, amely hosszú időre megalapozta az egyetem sikeres működését.

Fotó: Pannon EgyetemFotó: Pannon Egyetem

A Herendi Porcelánmanufaktúra Igazgató Tanácsának elnöki és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöki főtanácsadói tisztségét töltötte be. 2021-től a Pannon Egyetemért Alapítvány kurátoraként dolgozott tovább az egyetemért. A professzort a Pannon Egyetem és a Pannon Egyetemért Alapítvány saját halottjának tekinti. 

vehir.hu
további cikkek
Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár gyászhír Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár Váratlanul elhunyt Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára csütörtökön. tegnap 18:02 Meghalt Liam Payne, az egykori One Direction fiúzenekar tagja gyászhír Meghalt Liam Payne, az egykori One Direction fiúzenekar tagja A Buenos Aires-i rendőrség tájékoztatása szerint 31 éves korában elhunyt Liam Payne, a One Direction zenekar tagja, miután kizuhant egy helyi hotel harmadik emeletéről.  tegnap 12:00 Meghalt Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke gyászhír Meghalt Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke Életének 85. évében csütörtök hajnalban meghalt Kozma Imre atya, katolikus pap, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke, a Betegápoló Irgalmasrend korábbi magyarországi vezetője - közölte a karitatív szervezet az MTI-vel. tegnap 9:20 Megalakult az Iparkamara és a Pannon Egyetem Női Vállalkozói Klubja gazdaság Megalakult az Iparkamara és a Pannon Egyetem Női Vállalkozói Klubja A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Pannon Egyetem közös Női Vállalkozói Klubot hozott létre, melynek alakuló ülését hétfő délután tartották Balatonfüreden, a Hotel Golden Lake Resortban. A klub célja, hogy közösségi teret adjon a vármegyében működő női vállalkozóknak egymás megismerésére, a jó vállalkozói gyakorlatok tudástranszferére, továbbá rendezvényeikkel szeretnének hozzájárulni a női vállalkozói közösségépítéshez. 2024. október 15. 15:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.