2022. december 3.
//
Ferenc névnap

Helyzetjelentés a belterületi utakról

Folyamatosak a közműrekonstrukciós és útfelújítási munkák Veszprémben, cikkünkben mutatjuk, hogy hol tartanak ezek a munkálatok és, hogy hol kezdődnek el újak hamarosan.

A Budapest úton a munka harmada készült el eddig.

A Pipacs utcai kereszteződésben az út közepén lévő szerelvényeket újítják fel a héten. Ennek eredményeként nem lehet a Budapest út felől bekanyarodni a Pipacs utca és most már a Viola utca irányába sem, csak az egyenesen haladás engedélyezett. Fokozott óvatossággal érdemes megközelíteni a helyszínt.

A jövő héten az út déli oldalán is elkezdődnek a munkálatok újabb útszűkületet okozva.

A József Attila utcában a Victor Hugo és a Pázmándi utca között zajlanak a földmunkák. A héten elkezdődik a csőfektetés. Továbbra is egy sávon, lámpás forgalomirányítás mellett halad a forgalom.

Jó hír, hogy a Hunyadi utcában befejeződött a csőfektetés, jelenleg a burkolat helyreállítása zajlik.

A Füredi utcában szintén a burkolat helyreállítása következik hamarosan.

Újabb közműmunkák 1-2 héten belül a Batthyány Lajos utcában kezdődnek el a Kádártai és a Fecske utca között.

A nagyfelületi útrekostrukciók időszaka is elkezdődik március elején. Ennek első állomásai a Csererdei út és a Major utca.

A Modern Városok Program részeként mintegy 16 kilométer út újul meg Veszprémben. Ehhez kapcsolódik a Hunyadi utca és a Füredi utca aszfaltozása, illetve néhány héten belül elkezdődik a Csererdei út rekonstrukciója. A legfrissebb információkról a VESZPRÉMszÉPÜL Facebook-oldalon is tájékozódhatnak.

vehir.hu