Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Vonat és autó ütközött Zircnél - FRISSÍTVE

2022. április 30. 11:07 // Forrás: Katasztrófavédelem

Vonattal ütközött egy személyautó a 82-es főút 18. és 19. kilométere között található vasúti átjárónál, Zirc közelében. A balesethez riasztott zirci önkormányzati és önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A mávinform közölte:  A baleset idején a fény- és félsorompó rendben működött, az autó a csapórudat letörve hajtott az átjáróba. Személyi sérülés nem történt. A Győr-Veszprém vonalon délutánig hosszabb eljutási időre és késésekre kell számítani.

FRISSÍTVE:  A Mávinform tájékoztatása szerint két személyvonat 70-75 perces késéssel közlekedik tovább a Győr-Veszprém vonalon, a szerelvényfordulók miatt szombat kora délutánig késésekre kell számítani. Baleset miatt szünetelt a vonatforgalom a Veszprém megyei Zirc és Eplény között, a rendőrség a 82-es főutat teljes szélességben lezárta, ezért pótlóbuszokat sem lehetett forgalomba állítani - tájékoztatta a Mávinform szombat délelőtt az MTI-t. A Győrből Veszprémbe tartó személyvonat ütközött a 82-es főút vasúti átjárójában egy autóval. A gépkocsi a jól működő fény- és félsorompót figyelmen kívül hagyva, azt letörve hajtott az átjáróba. Személyi sérülés nem történt.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.