Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egy veszprémi aszfaltmágus megidézte a füstszörnyet

2022. július 18. 11:00
Veszprém légszennyezettségének mutatója pár másodperc alatt ugorhatott ki, amikor a belvárosban egy kettes Golf megmutatta, mire képes a motorház alatt elrejtett dízelmotor, ha igazán bunkó módon használják. Olvasóinktól kommentben várjuk, hány szabálytalanságot számoltak össze alig néhány száz méteren.

Az esetről készült belsőkamerás felvétel először a bpiautosok.hu portálon jelent meg, ahol jól látszik, hogy július 10-én, vasárnap délután öt óra után a veszprémi belvárosban egy második generációs VW Golf fiatal sofőrje először telefonnal a kezében hajt be a körforgalomba, majd amikor a körforgalomban szabályosan haladó, de fékezésre kényszerített autó sofőrje ezt egy dudálással kérte számon rajta, először csak többször és indokolatlanul befékez előtte, majd hosszasan túráztatva a Golf motorját kormolja tele a bakonyi levegőt.

A Hangvilla előtt aztán egy kövér gázzal, záróvonalat megsértve, majd kicsit lejjebb már a gyalogátkelőt is figyelmen kívül hagyva előzi meg az előtte haladó autóst és tűnik el az Óvári Ferenc úton.

Szerencsére aznap Veszprém útjairól nem kaptunk baleseti jelentést, viszont néhány napja a 8-as főút herendi szakaszán egy hasonlóan renitens autóvezetőtől a bíróság döntése értelmében véglegesen elvették a jogosítványát. Ebben az esetben is egy belsőkamerás felvétel volt a döntő bizonyíték az eljárás során.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.