Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 8. Mária
Veszprém
-5°C
2023. december 8. Mária
Veszprém
-5°C

Még a nap is kisütött a kislődi falunapon

2022. július 31. 4:00
Szakadó esőben indult a kislődi falunap, de a végére még a nap is kisütött szombaton.

Magabiztosan közölték szombat délelőtt a kislődi települési Facebook-oldalon, hogy a szakadó eső ellenére a programok többségét megtartják a sportpályán – egyedül a zenés ébresztő és a délelőttre tervezett túra maradt el, ezt várhatóan szeptemberben pótolják. A főzőversenyen résztvevő öt csapat zord körülmények között látott neki a munkának. 

Az időjárás aztán beváltotta a szervezők optimizmusát: délutánra kisütött a nap, és mire a városlődi Löder Buam zenekar a közönség elé állt, még a nap is kisütött. A délután során táncos, hagyományőrző és gyerekműsorok szórakoztatták a közönséget, az estét a Princess hegedűtrió, Mr. Rick retro partyja és  Part Együttes tették teljessé.

Délután ellátogatott a helyszínre Ovádi Péter parlamenti képviselő is, aki a közösség összetartását méltatta, majd Bódis Zoltán polgármester társaságában átadta a pálinkaverseny és a főzőverseny díjait.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Új okosrendszer könnyíti meg a parkolást a belvárosban Az új parkolási rendszer a VKSZ Zrt. beruházásában készült, amely lényegesen megkönnyíti az autósok mindennapjait, és egyben nagy lépés a környezetbarát közlekedés felé is. A városban kialakított rendszernek köszönhetően 19 helyszínen 47 kamera, két perces frissítési idővel ad pontos információkat a szabad parkolóhelyek számáról.   ma 21:50 Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Porga Gyula Az EKF nem az egyetlen volt - újabb európai címek Veszprém célkeresztjében Évértékelő sajtóreggelit tartott Porga Gyula polgármester, ahol viszont az EKF „termelési jelentése” helyett sokkal több szó esett a 2023 utáni időszakról, közte új célokról és címekről, amik Veszprém célkeresztjében vannak. ma 11:34 Ne legyen élő állat a karácsonyfa alatt! Ne legyen élő állat a karácsonyfa alatt! A karácsony a szeretet, az összetartozás és az ajándékozás ideje. Ovádi Péter állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos arra kér mindenkit, hogy ebben az ünnepi szezonban gondolják át alaposan az élő állatok ajándékozásának következményeit. Az állatok nem csupán ajándékok, hanem érző, gondoskodást igénylő lények, tartásuk hosszú távú elköteleződést és felelősséget jelent. ma 9:33 Vasárnap és hétfőn sztrájkolnak a Volánbusz dolgozói Vasárnap és hétfőn sztrájkolnak a Volánbusz dolgozói A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet – arra hivatkozva, hogy 2024-re még nem született bérfejlesztési ajánlat – advent második vasárnapjára, azaz 2023. december 10-ére és az azt követő hétfőre, december 11-ére munkabeszüntetést hirdetett a Volánbusznál. ma 9:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.