Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Amatőr és tapasztalt fotósok mérték össze tudásukat

2022. augusztus 7. 12:45
Szombat délután zajlott a IV. Budapesti Fotósviadal díjátadója a Pannon Egyetem N épületében. Az eseményen kihirdették a 2023-as év programjait is.

A Fotósviadal egy olyan rendezvény, ahol az amatőr és tapasztalt fotósok összemérhetik kreativitásukat. Az egyedülálló rendezvény célja, – amely első alkalommal 2010 tavaszán került megrendezésre – hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, és élmény legyen a részvétel mindenki számára.

A VI. Budapesti Fotósviadal díjazottjai:

Gyerek kategória (14 éven aluliak):

Ujvárosi Lili

Felnőtt kategória:

Különdíj: Orosz Enikő

A különdíjas alkotás A különdíjas alkotás

1. helyezett: Mészáros Ferenc

2. helyezett: Orbán Péter

3. helyezett: Rózsa Tímea Ágota

A 2023-as év a következőképpen alakul: A VII. Fotósviadal Budapestről visszatér szülővárosába, és 2023. május 7-én ismét Veszprémben mérhetik össze tudásukat a versenyzők. 

A II. Fotósviadal Hétvégét 2023. október 7-8. között rendezik Veszprémben, a Fotósviadal Jelvényszerző túra pedig egész évben várja a fotózás szerelmeseit Veszprém és Balaton-felvidék régióban.

Ruppert Tamás főszervező és Bánhalmi Norbert fotóművész közösen jelentették be, hogy 2023. szeptemberétől a tihanyi Rege galériát a Pannon Fényképészkör Egyesület fogja megtölteni a környék alkotóinak munkáiból.

Az egyesület továbbra is elkötelezett Fényrajz című digitális magazinja mellett, melynek Fotósviadal különszámát szintén a mai napon mutatták be.

vehir.hu
további cikkek
Neccparty-val strartoltak el az idei Gyárkert-programok Gyárkert Neccparty-val strartoltak el az idei Gyárkert-programok Pénteken megnyitotta kapuit Veszprém és a régió egyik legkedveltebb koncerthelyszíne, a Gyárkert Kultúrpark a Neccparty-val. A nyár folyamán színpadra állnak a hazai zenei élet legismertebb és legnépszerűbb előadói, akik előtt tehetséges veszprémi előzenekarok és lemezlovasok melegítik majd be a közönséget. Június 21-től a Gyárkert ad otthont Veszprém minden bizonnyal legszínesebb közösségi terének, a BLOKK Art&Designnak is, ahol egy nagyszerű helyszínen találkozhat majd a kreativitás és a művészet. ma 1:11 Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Gryllus Dániel: a könyvek ideje nem járt le, hiába mondják Csütörtök délután hivatalosan is megnyitotta az Ünnepi Könyvhetet Gryllus Dániel, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, a Kaláka együttes alapító tagja. Természetesen az ünnepi szavakat dallamok követték. tegnap 11:39 Hogyan született a Balaton mint álom? Hogyan született a Balaton mint álom? A hatvanas-hetvenes évek balatoni nyaralókultúráját megidéző kiállítás nyílt a Laczkó Dezső Múzeumban csütörtökön. tegnap 17:35 Szép sikerekkel zárta a tanévet a Paszta Szép sikerekkel zárta a tanévet a Paszta A Komáromi Sándor vezette Pannon Színitanoda számos elismerést zsebelt be az elmúlt időszakban. Vezetője megkeresésünkre részletesen elmondta, pontosan milyen fesztiválokon jártak, de megtudtuk azt is, hogy Komáromi Sándor csapatához még most sem késő csatlakozni. 2024. június 20. 12:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.