Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Negyedszer rendeztek szeniornapot, ezúttal Városlődön

2022. augusztus 26. 16:06
Városlődön rendezték meg a szenior találkozót pénteken, melyre számos környékbeli településről érkeztek nyugdíjasklubok.

A rendezvényt Ovádi Péter parlamenti képviselő nyitotta meg, aki méltatta a szervezők munkáját, valamint azt az összetartó közösséget, amit a választókerületében működő nyugdíjasklubok alkotnak. 

Szenior díjat vehetett át Windischmann Ferenc, aki aktív éveiben a helyi tűzoltóparancsnokságot vezette és annak idején tanácstag is volt. Asztalos tudását sok helyi épület és közterületen elhelyezett alkotás bizonyítja. Rendszeresen jelen van a városlődi rendezvényeken, hosszú évekig részt vett minden svábbálon. 

Életműdíjat adományoztak Csekényi Istvánnak, a település korábbi polgármesterének, aki 2006 és 2013 között irányította Városlődöt. Jelenleg is saját, 1991-ben alapított építőanyag-kereskedelmi cégében dolgozik, a vállalatot fiaival közösen vezeti.

Csekényi István és Ovádi PéterCsekényi István és Ovádi Péter

A délután során színpadra lépett Korda György és Balázs Klára, majd a The Beat Bulls szórakoztatta a közönséget az ’50-es, ’60-as évek legnagyobb slágereivel. 

vehir.hu
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.