Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kedvezőbb lett a buszközlekedés a Csatárhegyen

2022. szeptember 30. 12:42
Csütörtök délután ismertették: immár a Kilátó utca alján is van lehetőség a fel- és leszállásra.

Halmay Gábor önkormányzati képviselő örömmel számolt be a fejlesztésekről: bár a Csatárhegy nem lakó-, hanem kiskertes övezet, egyre többen döntenek az ottani élet mellett. Az előző ciklusban már sikerült elérni, hogy a buszok egészen a Kápolna utca aljáig felmenjenek, mostanra pedig már igény lett arra, hogy a Kilátó utcáig közlekedjenek.

A buszok eddig is ott fordultak meg, de most a murvás buszfordulónál egy fedett buszváró is szolgálja a kényelmes közlekedést. Fontos: ahogy eddig, továbbra is van lehetőség a Kápolna utcai fel- és leszállásra.

A V-Busz Kft. ügyvezető igazgatója, Polgári István hozzátette, magától értetődő volt a nyitottságuk a lakosság kérésének kielégítésére, ami pedig a menetrendet illeti, mivel maximum egy plusz percet jelent a változás, ezért nincs szükség módosításra.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Általános városi közlekedési eszközzé válik a magán és közösségi elektromos roller, a Jövő Mobilitása Szövetség adatai szerint Magyarországon már több mint 100 ezer e-rollert használnak az emberek, amelyek mintegy 10 százaléka bérelhető, a többi magántulajdonú eszköz. Számuk folyamatosan nő, különösen a városokban, mivel az e-rollerekkel kikerülhetők a közlekedési dugók és parkolni is könnyű velük. 2024. szeptember 4. 11:56 Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz - közölte a MÁV a vasúttársaság honlapján vasárnap, kiemelve, hogy a balatoni szerelvények a főszezonban több mint 1,2 millió utazást szolgáltak ki. 2024. szeptember 1. 14:02 Atomjaira szedik szét a KRESZ-t, hogy egy sokkal gyakorlatiasabb szabályrendszert rakjanak össze belőle Atomjaira szedik szét a KRESZ-t, hogy egy sokkal gyakorlatiasabb szabályrendszert rakjanak össze belőle Jövő tavaszra elkészülhet az új KRESZ tervezete, ami ezután az Országgyűlés elé kerül, hogy elfogadják azt. A most is hatályban lévő szabályrendszer eddig csupán kisebb ráncfelvarrásokon átesett közel ötven év alatt, most viszont végre az adott korhoz igazodik minden tekintetben. Sajtóinformációk szerint az új KRESZ-ben különösen nagy figyelmet kap majd az e-mobilitás, pont az a terület, amiben Veszprém a legtöbbet fejlesztett az elmúlt években. 2024. augusztus 27. 22:17 Sikeres hídbeemelés a Bakonyban Sikeres hídbeemelés a Bakonyban 2024. augusztus 24. 12:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.