Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 19. József
Veszprém
4°C
2024. március 19. József
Veszprém
4°C

Nyerjen mozijegyeket!

2022. október 7. 11:15
Ismét páros mozijegyeket nyerhetnek a Cinema City Balaton Plaza jóvoltából!

A páros mozibelépőket azok között sorsoljuk ki, akik e-mailben helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Melyik kórházas sorozatban vált ismertté George Clooney?

A megfejtéseket a jatek@vehir.hu címre várjuk. 

A játék 2022. október 12. szerda 10 óráig tart. Sorsolás ugyanekkor, a nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át szerkesztőségünkben.

A felajánlott tiszteletjegy 2022. november 7-ig váltható be országosan 20 Cinema City moziba hétfőtől vasárnapig normál, IMAX és digitális 3D filmekre, a premier után két héttel!

Sok szerencsét!

vehir.hu
további cikkek
Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában! Játsszon velünk és tesztelje tudását az ételek világában! Ön mennyire mozog otthonosan a konyhában? Mikor étteremben jár, tudja pontosan, hogy hogyan készül a választott étele, vagy hogy mi a története? A Vehír legújabb kvízjátékában most értékes nyereményekért tesztelheti ezt a tudásását. 2023. november 16. 16:00 Nyerjen páros jegyet a Valahol Európában musicalre! Nyerjen páros jegyet a Valahol Európában musicalre! 2023. július 21. 11:52 A legdallamosabb kvízünkkel most VeszprémFest koncertjegyet nyerhet! A legdallamosabb kvízünkkel most VeszprémFest koncertjegyet nyerhet! Olyan ember talán nincs is a földön, aki ne szeretné a zene valamelyik műfaját! De mi a helyzet a többi stílussal? A Vehir.hu zenei kvízjátékában most bárki tesztelheti tudását, hogy a mulatóstól a komolyzenéig, kortársaktól a nagy klasszikusokig mennyire van otthon a zene tágabb világában. Aki kitölti kvízünket, és legalább 8 kérdésre jól válaszol, részt vehet a sorsoláson, ahol megnyerheti az idei VeszprémFesten fellépő Joss Stone koncertjére a három darab páros belépő egyikét. 2023. június 12. 13:06 Várakozáson felüli sikere volt a Vehír sportkvízének Várakozáson felüli sikere volt a Vehír sportkvízének Péntek este lezárult a Vehír kvízjátéka, amelyben sportszerető olvasóink tesztelhették tudásukat, hogy mennyire vannak képben a hazai és a nagyvilág sporteseményeivel. Április 4-én pedig kiderül, hogy ki nyeri meg az aláírt Telekom Veszprém mezt, valamint a 30 ezer forint értékű utalványt a Saiko no Sushi ázsiai étterembe. 2023. március 31. 20:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.