Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idősek napi ünnepség Úrkúton

2022. október 15. 21:43
Szombat délután Úrkúton a sportcsarnokban az időseket ünnepelték.

Elsőként – az idősek világnapja alkalmából szervezett eseményen - , Fülöp Zoltánné, Úrkút polgármestere köszöntötte a vendégeket. Beszédében úgy fogalmazott, a rendezvény fő célja, hogy az idősek egy estére elfeledjék gondjaikat, teendőiket, és régi történeteket, élményeket felelevenítve érezhessék jól magukat.

A polgármester köszönetet mondott, amiért tapasztalatokkal, élményekkel gazdagítják a fiatalabbakat. Továbbá gyertyát gyújtott azokért, akik már nincsenek közöttünk.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszönetet mondott az úrkúti önkormányzatnak, amiért megszervezte az idősek napi ünnepséget. Mindig szívesen érkezik a településre, ahol jól látszik, hogy rendkívül sokat dolgoztak a most már nyugdíjas éveiket töltő idősek.

Ovádi úgy fogalmazott, legyenek büszkék a múltjukra, mert csak úgy lehet a jelenben élni. Gratulált közösségükhöz, és kiemelte, örül, hogy az est gyermek fellépői révén a rendezvényen különböző generációk találkoznak.

Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Elkészült Magyarország legteljesebb állatvédelmi tananyaga, állatvédelmi képzéssorozat indult jogalkalmazóknak a Közös ügyünk az állatvédelem Alapítvány jóvoltából Az alapítvány 2024 júniusától folyamatosan tölti fel honlapjára a jogalkalmazókat segítő, összesen több mint 1400 oldalas állatvédelmi információs kiadványait, amelyek bárki által térítésmentesen letölthetőek. tegnap 10:56 Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat Kiosztották a Magyar Mozgókép Díjakat A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Breier Ádám, a Lefkovicsék gyászolnak rendezője bizonyult a legjobb elsőfilmesnek, a Bolond Istók pedig a legjobb tévéfilmnek járó elismerést vihette haza a veszprémi Petőfi Színházban tartott szombat esti gálán. 2024. június 16. 15:05 „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet „Még a beton is érzéki” - bemutatták a Kaláka filmet A Magyar Mozgókép Fesztiválon mutatták be az ötvenöt éve alakult Kaláka együttesről szóló másfél órás dokumentumfilmet, noha az is kiderül belőle, nem szeretik, ha a Kaláka szócska után még az ’együttes’ is odakerül, hiszen a Kaláka önmagában is a közös munkára, a szórakozva dolgozásra utal. 2024. június 15. 21:45 Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar Karácsony Gergely 41 szavazattal nyerte a főpolgármester-választást, mégis új választást akar A főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak ellenőrzése után Karácsony Gergely nyerte meg a választást 41 szavazattal - derült ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) péntek esti ülésén. 2024. június 14. 20:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.