Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idősek napi ünnepség Úrkúton

2022. október 15. 21:43
Szombat délután Úrkúton a sportcsarnokban az időseket ünnepelték.

Elsőként – az idősek világnapja alkalmából szervezett eseményen - , Fülöp Zoltánné, Úrkút polgármestere köszöntötte a vendégeket. Beszédében úgy fogalmazott, a rendezvény fő célja, hogy az idősek egy estére elfeledjék gondjaikat, teendőiket, és régi történeteket, élményeket felelevenítve érezhessék jól magukat.

A polgármester köszönetet mondott, amiért tapasztalatokkal, élményekkel gazdagítják a fiatalabbakat. Továbbá gyertyát gyújtott azokért, akik már nincsenek közöttünk.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszönetet mondott az úrkúti önkormányzatnak, amiért megszervezte az idősek napi ünnepséget. Mindig szívesen érkezik a településre, ahol jól látszik, hogy rendkívül sokat dolgoztak a most már nyugdíjas éveiket töltő idősek.

Ovádi úgy fogalmazott, legyenek büszkék a múltjukra, mert csak úgy lehet a jelenben élni. Gratulált közösségükhöz, és kiemelte, örül, hogy az est gyermek fellépői révén a rendezvényen különböző generációk találkoznak.

Szabó Eszter
Kovács Bálint
további cikkek
LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   tegnap 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. tegnap 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. 2024. április 26. 14:11 Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson gazdaság Tisztán önerőből valósított meg egy közel félmilliárdos beruházást a Jager Holding Nemesvámoson Uniós forrás és állami támogatás nélkül, kizárólag saját erőből építette fel Csatári László nemesvámosi vállalkozó cégcsoportjának legújabb üzemcsarnokát és gyártósorát, ahol olyan víz-, gáz-, csatorna-, és elektromos vezetékeket gyártanak, amit egész Európában forgalmaznak majd. A beruházás egy igazi polgári vállalkozói mentalitást tükröz, aminek a helyi gazdasági környezet is kedvez, hangzott el a csütörtöki átadóünnepségen. 2024. április 26. 14:04

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.