2023. február 7.
//
Tódor névnap

Négy veszprémi posta is érintett az energiatakarékossági intézkedésben

2022. október 29. 22:24
Magyar Posta Zrt.
Az energiatakarékosság jegyében a Magyar Posta is további takarékossági intézkedések bevezetésére kényszerült. A vállalat országszerte több posta működésének ideiglenes szüneteltetéséről döntött.

A Magyar Posta az energiafelhasználás csökkentése érdekében arról döntött, hogy ideiglenesen szünetelteti 366 posta működését (210 településen). Az intézkedés a postai küldemények házhoz kézbesítését nem érinti, az érintett posták működésének szüneteltetése létszámleépítéssel nem jár, a munkavállókat a környező postákon helyezik el. 

Az intézkedés városunkban érinti a Jutasi utca 32/2. szám alatt található postát, a Dózsa György tér 2. szám alattit, a Victor Hugo utca 19-ben, valamint az Ady Endre 73/a-ban működő postát.

A vállalat számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége. Az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nem csak személyesen, hanem modern, digitális úton is hozzáférhetők. Mindemellett a postai szolgáltatások a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken, a változásokat követően is magas színvonalon állnak rendelkezésre ügyfelek számára.

vehir.hu