Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Négy veszprémi posta is érintett az energiatakarékossági intézkedésben

2022. október 29. 22:24 // Forrás: Magyar Posta Zrt.
Az energiatakarékosság jegyében a Magyar Posta is további takarékossági intézkedések bevezetésére kényszerült. A vállalat országszerte több posta működésének ideiglenes szüneteltetéséről döntött.

A Magyar Posta az energiafelhasználás csökkentése érdekében arról döntött, hogy ideiglenesen szünetelteti 366 posta működését (210 településen). Az intézkedés a postai küldemények házhoz kézbesítését nem érinti, az érintett posták működésének szüneteltetése létszámleépítéssel nem jár, a munkavállókat a környező postákon helyezik el. 

Az intézkedés városunkban érinti a Jutasi utca 32/2. szám alatt található postát, a Dózsa György tér 2. szám alattit, a Victor Hugo utca 19-ben, valamint az Ady Endre 73/a-ban működő postát.

A vállalat számára továbbra is elsődleges szempont a szolgáltatások elérhetősége. Az elmúlt időszakban számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyekkel a postai szolgáltatások már nem csak személyesen, hanem modern, digitális úton is hozzáférhetők. Mindemellett a postai szolgáltatások a rendelkezésre álló szolgáltatási helyeken, a változásokat követően is magas színvonalon állnak rendelkezésre ügyfelek számára.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.