Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Digitális fotókiállítás nyílt a Balaton-felvidék csodáiból

2022. november 13. 14:30
A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával létrejött Fotósviadal Jelvényszerző Túrán készült képekből 2022. november 7-én digitális fotókiállítás nyílt a tihanyi Rege Galériában.

Az egész évet átívelő program a Pannon Fényképészkör Egyesület szervezésében, 2022. június 1-én indult, és folytatódik 2023-ban is. A rendezvény lehetőséget biztosít a bemutatkozásra a fotózás és a kreatívitás szerelmeseinek, mely ötvözi a kirándulás és a fényképezés örömét a jól ismert fotósviadalos kreativitással. A túra állomásait végigjárva a Balaton-felvidéken, a résztvevők gyönyörű helyszíneket fedezhettek fel és különleges témákkal találkozhattak, miközben a kihelyezett táblákon szereplő QR kód beolvasásával kapott instrukciók alapján kellet az egyes feladványokat megfotózniuk.

A Fotósviadal jelvényszerző túrát eddig 51 fotós kezdte el, és az általuk október 31-ig beküldött több, mint 300 képből válogatva, a szakmai zsűri jóváhagyásával 42 művet állítottak ki a Rege Galériában. Azonban ezzel nem ér véget az esemény, ugyanis egész évben teljesíthető, így továbbra is várják a képeket, melyekből egy év múlva, 2023 novemberében is kiállítást szerveznek.

A digitális fotókiállítás december 4-ig lesz megtekinthető ingyenesen.

vehir.hu
további cikkek
Találkozzon a füredi bestselleríróval! Találkozzon a füredi bestselleríróval! Ismét egy exkluzív kávézásra hívjuk olvasóinkat. Ezúttal a szerencsések Karády Annával, a népszerű bestselleríróval találkozhatnak a Vehir.hu jóvoltából, aki olyan sikerkönyveknek a szerzője, mint A füredi lány, vagy éppen a Zserbó. A jelentkezéshez nem kell mást tennie, mint az alábbi linken regisztrálnia. A sorsolás után a szerencsések részt vehetnek a kötetlen hangulatú találkozón, ahol feltehetik kérdéseiket az írónőnek. tegnap 22:32 Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Májusban kinyit az első borszalon Veszprémben Megérkezett az első gólya Veszprémbe egy új rendezvény képében, ami az EKF eredményességét már az azon túli időszakban bizonyítja. Az első Veszprémi Borszalon azokat az értékeket képviseli, aminek erősítésén a kulturális főváros program hosszú időn át dolgozott. Május végén pedig bárki megtapasztalhatja ezt a Várban található impozáns helyszínen, amiről szerda délután árultak el a szervezők többet. tegnap 1:47 Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken Teljes a line-up a 12. Paloznaki Jazzpikniken 2024. augusztus 1-3. között ismét sokszínű zenei élményekbe borul a Balaton-felvidéki jazzfalu: 12. alkalommal rendezik meg a már nemzetközi hírű butikfesztivál, a Paloznaki Jazzpikniket. 2024. április 17. 17:07 Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Új műfaj mutatkozik be a Kabóca Bábszínházban Különleges, zenés gyerekelőadással készül a Kabóca Bábszínház 2024 tavaszán: a Piroska és a Farkas című operilla bemutatója 2024. május 11-én 16 órakor lesz a Deák Ferenc utca 13. szám alatt.  2024. április 16. 15:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.