Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
11°C

Kiderült, a Bakony Expón mik voltak a közönség kedvencei

2022. november 13. 18:33
Vasárnap este véget ért az idei Bakony Expo, ahol a programok sorában záróakkordként átadták a közönségdíjakat is.

Az elmúlt három napban 160 helyi és környékbeli termelő, valamint kézműves vonult fel a kilencedik Bakony Expón a Veszprém Arénában, ahol a szervezők ismét több újítást is bevezettek a korábbi évekhez képest.

Az egyik volt ezek közül a bejáratnál megvásárolható praktikus vászontáska, de a programok szempontjából is igyekeztek még inkább a közönség igényeire szabni a rendezvényt.

Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a Bakony Expo telt házzal tudhatja maga mögött a 2022-es évet, jövőre pedig a jubileumi 10. alkalommal még ennél is gazdagabb programokkal készülnek, tudtuk meg Sövényházi Balázstól, az expó ötletgazdájától vasárnap délután.

Ugyanekkor adták át a Bakony Expo közönségdíjait is. Ezeket az elismeréseket kizárólag a látogatók értékelései alapján kaphatják meg a kiállítók, miután pénteken a szakmai zsűri már értékelte az idei kiállítói felhozatalt.

Sövényházi Balázs elmondta, nem csak a szervezésben igyekeznek mindig egy szinttel magasabbra tenni a lécet, a kiállítókon is az látszik, hogy minden évben gazdagabb, kreatívabb standokkal készülnek az ország egyik legjelentősebb termelői vásárára.

Ezeket a törekvéseket elismerve idén a közönség szavazatai alapján a Bakony Expo legszebb standja a Rimóczi Arté lett. Az expó kedvenc termékének járó díjat Szabó Szilvia zakuszkája kapta, míg a kedvenc kiállító a Szamarasház sajtműhely lett. Végül a közönség különdíját is átadták, ezt a Tornyos BBQ kapta.

A díjakat Ovádi Péter, országgyűlési képviselő, Brányi Mária, alpolgármester és Sövényházi Balázs adták át a színpadon.

Hajas Bálint
Domján Attila
további cikkek
Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' Veszprém vármegyéből is védi az országot a 'magyar vaskupola' A Pápa melletti Kúp település határába is telepítettek egy légvédelmi egységet, amiből összesen tizenegy darabot vásárolt a Magyar Honvédség Izraeltől. A vaskupola néven is ismert haditechnikai rendszer volt az, ami megvédte a zsidó államot attól, hogy tavaly még nagyobb pusztítást végezzen a Hamás terrorszervezet. ma 8:09 A felelős állattartás az ünnepek idején is fontos A felelős állattartás az ünnepek idején is fontos A húsvéti időszakban számos család gondolja úgy, hogy élő nyúllal lepi meg a gyermekeket, ugyanakkor fontos mérlegelni, hogy állatot tartani hosszú távú elköteleződést jelent. tegnap 10:36 Támogatási programot hirdet a kormány a civil állatvédő szervezeteknek Támogatási programot hirdet a kormány a civil állatvédő szervezeteknek A kormányzatnak kiemelten fontos terület az állatvédelem, ezért idén is meghirdeti támogatási programját a civil állatvédő szervezetek számára - mondta az állatvédelemért felelős kormánybiztos kedden Nyíregyházán. 2024. március 26. 15:51 Ismét strucctojásfát díszítettek az állatkertben Ismét strucctojásfát díszítettek az állatkertben A tavalyi nagy sikeren felbuzdulva idén is strucctojással díszített fa várja az állatkert látogatóit a Gulya-dombi bejáratnál az ünnepi hosszú hétvégén. tegnap 14:30

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.