Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az éllovas Tapolcára, az Almádi Zircre látogat

2022. november 24. 6:01
Az előttünk álló hétvégén az őszi idény utolsó előtti fordulóját rendezik a Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban.

Már csak két forduló van hátra a megyei élvonal őszi kiírásából. Az előző körben rangadót vesztő Tihany szombaton a vendég Ajka Kristály ellen javíthat.

A középmezőnyben a Pét a Szentantalfát fogadja, a Devecser pedig a harmadik helyen álló Balatonfüredi SC-t látja vendégül.

Az otthon játszó Zircnek hatalmas bravúrra lenne szüksége a remek idényt futó, jelenleg második Balatonalmádi ellen.

Az idén gyengélkedő TIAC-nak nem ígér sok jót a címvédő, már biztos őszi bajnok Úrkút elleni derbi. A Fűzfő a vendég Várpalota ellen feledtetné ugyancsak rosszul sikerült szériáját.

Akár rangadónak is nevezhetjük a negyedik Pápa és a hatodik Sümeg vasárnapi ütközetét. A Gyulafirátót eközben abban bízhat, hogy a sereghajtó Magyarpolány ellen megszerzi idei második győzelmét.

Közeleg az idény vége a megyei élvonalbanKözeleg az idény vége a megyei élvonalban

Vehir.hu megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, 15. forduló:

November 26, szombat, 13.30

Tihanyi FC–Ajka Kristály SE
Helyszín
: Tihanyi Sportpálya

Péti MTE–Szentantalfa NVSE
Helyszín
: Péti MTE Sporttelep

Devecser SE–Balatonfüredi USC
Helyszín
: Devecser SE Sporttelep

FC Zirc–Balatonalmádi SE
Helyszín
: Zirci Sporttelep

TIAC VSE–Úrkút SK
Helyszín
: Tapolca Városi Sporttelep

Fűzfői AK–Várpalotai BSK
Helyszín
: Fűzfő Városi Stadion

November 27., vasárnap, 13.30

Pápai Perutz FC–Sümeg VSE
Helyszín
: Perutz Stadion

Gyulafirátót SE–Klíma-Park Magyarpolány SE
Helyszín
: Gyulafirátót Sport Egyesület

Tabella

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Sípmester Fesztivál Új bajnokot avattak a Sípmester Fesztiválon Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye labdarúgó játékvezető-válogatottja története során először hódította el a Sípmester Fesztivál trófeáját, miután a vasárnap délutáni döntőben 1-0-ra felülmúlta Bács-Kiskun vármegye csapatát. A rendezvény remek hangulatban zajlott, sokáig fogják emlegetni. 2024. január 8. 13:28 Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben vármegyei foci Sípmester Fesztivállal indul az év Veszprémben Az előttünk álló hétvégén Veszprém biztosít otthont a XVII. Sípmester Fesztiválnak, amelynek keretein belül négyszáz labdarúgó-játékvezető mérheti össze tudását a játéktéren. A mérkőzéseket a Március 15. utcai sportcsarnokban és a Vetési Albert Gimnáziumban rendezik, az esemény ingyenesen látogatható. 2024. január 4. 8:44 Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos László Ötven éve a veszprémi labdarúgás szolgálatában Sikos Lászlót a közelmúltban Veszprém város sportjáért-díjjal jutalmazta Porga Gyula polgármester. Láthatatlan láncszemként is definiálhatnánk a szakembert, aki szinte az egész életét a vármegyei labdarúgásnak szentelte. Megkeresésünkre elmondta, a nehéz időkben csak a labdára számíthatott. 2024. január 1. 10:06 Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa gyászhír Gyász: a mérkőzés lefújása után vesztette életét a Várpalotai BSK játékosa A szombati Balatonalmádi SE–Várpalotai BSK vármegye III-as bajnoki labdarúgó-mérkőzés után az öltözőben rosszul lett a vendégcsapat 55 éves játékosa, Vékony Csaba, akinek életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők. 2023. november 27. 10:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.