Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi cég segít a rászoruló családoknak az ajándékozásban

2022. december 17. 4:00
A munkavállalók összeállított ajándékcsomagokat, okostelefonokat, asztali számítógépeket és laptopokat adományozott a Valeo a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézménynek.

Az idei karácsonykor talán mindenki jobban érzi, hogy ezúttal jobban oda kell figyelni a költéseknél, visszább kell fogni az ajándékozást. Van, akinek ez nem új tapasztalat: sok rászoruló család csak álmodik a karácsonyi ajándékról, vagy külső segítségre szorul azok megvásárlásakor.

A Valeo eAutomotive Kft. a kezdetektől fogva segíti a rászorulókat, négy éve, dr. Kristófné dr. Szabó Etelka gyermekorvos felhívására pedig rendszeresen juttatnak el adományokat a családoknak a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézményen keresztül – mondta el Sebők Balázs ügyvezető igazgató. Idén ráadásul a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.-vel összefogva, egyesített erővel nemcsak a gyerekeket, de a családsegítőt is tudták támogatni a különböző technikai eszközökkel. Egy kicsit szerettünk volna ezzel köszönetet mondani a szolgálat tevékenységét és sok sikert kívánni a jövőhöz is – tette hozzá a cégvezető.

Philippe Aspro, a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, az adományokat részben a munkavállalók, részben a cég ajánlotta fel, hiszen fontosnak tartják, hogy mindenkinek örömteli lehessen a karácsonya, illetve a társadalmi felelősségvállalás kiemelt szerepet kap a cégeknél.

Bíróné Kántor Tünde, a Család és Gyermekjóléti Szolgálat szakmai vezető szerint évek óta példaértékű a veszprémiek társadalmi felelősségvállalása: idén is rengeteg intézmény, iskolák, óvodák, magánszemélyek keresték meg őket adományokkal, ők pedig már november óta azon dolgoznak, hogy azok célba érjenek és a lehető legjobb helyre kerüljenek.

Sebők Balázs ügyvezető igazgató (Valeo eAutomotive Kft.), Bíróné Kántor Tünde szakmai vezető (Család és Gyermekjóléti Szolgálat), Philippe Aspro ügyvezető igazgató (Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.), Lengyel Orsolya HR vezető, Ovádi Péter országgyűlési képviselőSebők Balázs ügyvezető igazgató (Valeo eAutomotive Kft.), Bíróné Kántor Tünde szakmai vezető (Család és Gyermekjóléti Szolgálat), Philippe Aspro ügyvezető igazgató (Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.), Lengyel Orsolya HR vezető, Ovádi Péter országgyűlési képviselő

A felhíváshoz csatlakozott Ovádi Péter országgyűlési képviselő és családja is, aki úgy fogalmazott, mindkét cég iránytűként szolgálhat a veszprémi, de az országos vállalkozások körében is. S Veszprém és térsége talán épp azért tud több lenni egy kicsit, mert a cégek nemcsak munkavállalóikról gondoskodnak, de arról is, hogy velük együtt segítsék a rászorulókat. A családsegítő szolgálatnál pedig biztosan mindig jó helye van az adományoknak: jelenleg is több mint ezer családdal dolgoznak együtt, akik egy-egy ilyen akción keresztül is érezhetik, szükség esetén van hova és kihez fordulni.

Bertalan Melinda
Kovács Bálint
további cikkek
Azonnali intézkedéseket vár a helyi ellenzék a veszprémi kórház ügyében Azonnali intézkedéseket vár a helyi ellenzék a veszprémi kórház ügyében Hartmann Ferenc és Kovács Rajmund, a Híd a Városért ellenzéki tömörülés két tagja azonnali válaszokat vár a Csolnoky Ferenc Kórház működésével kapcsolatban, a polgármestertől pedig azt kérik, habár nem az ő hatáskörébe tartozik a megyei kórház, intézkedjen a helyzet normalizálásáért. ma 13:53 Ülésezett a Veszprém Városi Idősügyi Tanács Ülésezett a Veszprém Városi Idősügyi Tanács A veszprémi idősügyi tanács évente kétszer ülésezik, a csütörtöki találkozón a nyugdíjasokat érintő költségvetési támogatásokról esett szó.   ma 14:47 Együtt a babákért - pelenkatámogatás a rászoruló családoknak Együtt a babákért - pelenkatámogatás a rászoruló családoknak A Veszprémi Főegyházmegyei Katolikus Karitász immár 14. alkalommal hirdeti meg az Együtt a babákért elnevezésű programját. ma 12:00 Veszprém úttörő a fenntarthatóságban és az e-mobilitásban Veszprém úttörő a fenntarthatóságban és az e-mobilitásban Veszprémbe érkezett a Zöld Életre Valók névre keresztelt komplex e-mobilitási roadshow, aminek korosztályokat átívelő programjaival a hétvégén a Rally Hungary ideje alatt számos ponton lehet majd találkozni. Csütörtökön viszont először egy szakmai workshopon járták körbe, hogy milyen lehetőségek vannak az e-mobilitásban és hol tart Veszprém országos szinten ezen törekvéseiben. ma 14:46

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.